Депутатът от "Демократична България" Николай Христов скочи на Лена: Премина граници!

  • 03 септември 2024 09:33

  • 4876
  • 3
Депутатът от "Демократична България" Николай Христов  скочи на Лена: Премина граници!
© Bulfoto

Депутатът от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Николай Христов разкритикува колежката си Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и по повод нейно изказване, в което разкрива, че коалиционното споразумение между "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" е одобрено преди поне две седмици. 

Ето какво написа Христов във Фейсбук: 

"Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и, като (част от) "партиен орган" на "Да, България" (поне все още), може ли да не се съглася с истинността на твърдението, че е "договорено преди две седмици споразумение" и да се обидя от квалификацията на гумен печат, която явно ми се натрапва с израза: "да го минат през партийните си органи"? Позволяваш ли? (говоря на "ти", щото се познаваме).

„Да, България” решава как ще се явява на изборите

Не ми се ще да използвам по-точен език, за да квалифицирам това изявление, защото той вероятно би бил оценен като груб и циничен, но някак нещата вече почват да преминават някои граници на елементарната почтеност ...

Иначе, наясно съм, че на терена на политическото няма никакво значение кое е истина, а кой какво казва по чиливизора и колко лайка ще получи във ФБ за това, ама все пак ... всеки прави своя избор какъв да бъде и спи с този избор - с чиста съвест, или не ... както си е преценил, че му е добре ..."

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4876 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.09.03 | 09:45

1
Възрастова граница за депутатите! Да са на поне 50 години. Що не викнете деца от детските градини.

2024.09.03 | 10:00

2
Давай Лена

2024.09.03 | 10:09

3
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини