Димитър Ганев: Дори и да има редовно правителство, то ще има ниска легитимност

  • 27 август 2024 08:29

  • 677
  • 6
Димитър Ганев: Дори и да има редовно правителство, то ще има ниска легитимност
© Кадър Нова телевизия

Дори и да има правителство, то ще има ниска легитимност, заяви в ефира на Нова телевизия политологът Димитър Ганев. 

По думите му огромна част от българите не припознават политическите сили.

"Има огромен наказателен и протестен вот", заяви той.

 

Според Ганев в следващите два месеца ще се види дали Атанас Илков е близък до Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните.

Божидар Божанов: Смениха Калин Стоянов 1 с Калин Стоянов 2

"Това, което прави Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е да се позиционира като алтернатива на политическата система. Така трупа определен политически капитал. Интересът му е да има максимална дистанция от парламента. Има една 30 г. инерция, че служебните кабинети се назначават от президента", напомни още той. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
677 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.08.27 | 08:40

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР! 2024.08.22 | 16:47 7 Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!
шутка

2024.08.27 | 08:46

2
вече няма политически партии те са нелигитимни и не стават

2024.08.27 | 09:11

3
Всички партии са нелигитимни при гласуване под 50% и би следвало да се разпуснат и членовете им да не участват в новосъздадените партии, също така трябва да има програма и спечелилите да работят само по тази програма а всичко допълнително което не е в програмата с референдум, няма да спечелват и да правят квот си искат, трябва да има и гласуване за отзоваване на депутати и всеки да бъде съден за договори ощетяващи държавата, за тези договори не трябва да има давност.

2024.08.27 | 10:06

5
taka e kolega pravitelstvo moje da ima samo pri 50 plus edin glasove no prestapnicite go praviat sas 8 procenta
ne

2024.08.27 | 10:05

4
glupak sas koi da se napravi pravitelstvo kato matematiceski shans za takova e nevazmojen

2024.08.27 | 12:10

6
Така че да си караме на служебните гълъби на резидента чорапов? Говнояд.

Добави коментар

Водещи новини