В "Държавен вестник" е обнародван указът, с който президентът Радев определя Главчев за кандидат за служебен премиер

  • 23 август 2024 11:19

  • 444
  • 3
В "Държавен вестник" е обнародван указът, с който президентът Радев определя Главчев за кандидат за служебен премиер
© Булфото

В "Държавен вестник" е публикуван указ №220, с който президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на определя Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в за кандидат за служебен министър-председател и му възлагам да предложи състав на служебно правителство. 

Припомняме, че вчера държавният глава се срещна с настоящия служебен премиер и му връчи мандат за съставяне на ново служебно правителство. Списъкът с министри се очаква да бъде представен от Главчев в понеделник, 26 август.

Главчев във фейсбук: Това заявих при президента Радев, след като ми връчи мандат за съставяне на служебно правителство...

Радев допълни, че при успешно съставяне на служебен кабинет, поредните предсрочни избори ще са на 27-и октомври. 

В указа на президента е посочено, че Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в получава мандата в качеството си на председател на Сметната палата.
 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
444 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.23 | 11:42

1
Киевската нацистка клика губи войната. Фронта на Д.о.н.б.а.с се руши па макар и бавно. Нападението на руска територия е отчаян опит да забавят темпото на руснаците на Д .о .н. б .а с. Поне докато започнат дъждовете. Самоубийствена мисия. Руснаците ги избиват като насекоми. А ефекта за отклонение на руски сили е никакъв. Тя просто разполага в пъти повече жива сила и техника от хохол. На киевското кокаиново жуже примката е вече на врата. За тази глупост хохлите ще го обесят поне 5 пъти.
КАТИЛА Е ХОМОСЕКСУАЛИСТ СФФФИНЯЯЯ

2024.08.23 | 11:46

2
Баба гицка е дъртия 49 годишен разпран хомосексуалист Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ДУХАЛ НА ЦИГАНИТЕ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА.

2024.08.23 | 14:29

3
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex

Добави коментар

Водещи новини