Диана Дамянова: Кирил да публикува "оня списък" с „неприемливите за министър на вътрешните работи”

  • 23 август 2024 11:06

  • 1658
  • 7
Диана Дамянова: Кирил да публикува "оня списък" с  „неприемливите за министър на вътрешните работи”
© Vbox7

Текст, озаглавен "Феноменът България", публикува във "Фейсбук" Диана Дамянова - известен пиар анализатор у нас. До неотдавна тя съветваше и ПП-ДБ по въпросите за публичния им имидж и връзките с обществеността.

"Планинската спасителна служба била помолила парламента да и разреши да ползва специален режим на движение, когато тръгне да спасява хора. Парламентът не отразил искането на Планинската спасителна служба. Ами че така, де. Ако в България някой има нужда от специален режим на движение, това със сигурност са тяхно Величество депутатите! Особено ако бързат за някоя предизборна среща, щото на нея се решава съдбата ни, хора. А не някаква ПСС, която щяла била да спаси един-два живота. Друг е въпросът, че колите със специален режим на движение вече не само са безконтролни, но и отнемат животи. Но какво толкова, един –два живота тук, един-два живота там. Съдба Българска…", пише тя с нескрита ирония. 

Бивш министър на отбраната попиля политиците: Ако разбираха колко са нефелни, не биха се показвали пред избирателите

И саркастично добавя: "Сглобяването на правителство в Белгия не се получило, защото не могли да се разберат…….. за бюджетния дефицит!!! Да им имам грижите. У нас не могат да се разберат по далеч по-важни въпроси – кой да е министър на вътрешните работи, кой да е министър на външните работи, кой да е председател на някоя комисия, дето ще има общо две заседания. Важни хора решават важни проблеми. Такива глупости като инфлацията, декапитализацията на икономиката, в резултат на управлението на Василев като финансов министър, бюджетния дефицит и т.н. глупости, абе ай сиктир, няма да се занимаваме с глупости".

Цяла сутрин народните представители спорят за местата си в парламентарните делегации - заседание практически няма

"Кирил Петков да публикува „оня списък”. Не, не списъкът на Шиндлер, който той бърка със списъка на Хитлер. Не е виновен човекът, че не е чел книгата /впрочем и аз я прочетох едва след филма/. Не е виновен и че не е гледал филма… Че то никак не е задължително. Ама като чуе думата списък и след нея му идва веднага да каже… на Шиндлер. И това ако не е богата обща култура, кое е?", пита се Дамянова.

И се обръща към съпредседателя на "Продължаваме Промяната": "Но днес мисълта ми е да публикува, ако може - „оня списък”, списъкът на онези, дето са „неприемливи за министър на вътрешните работи”. Че да не вземе Главчев пак да стъпи накриво и да посочи някой, дето не е или е от оня списък – списъка на Кирил за допустимост. Че пак ще се оттекат изборите".

След редактиран пост Кирил Петков скочи на "Възраждане" заради ЛГБТ "списък на Шиндлер"/ "списъкът на омразата"

Дамянова коментира и "черния списък" на "Възраждане": "Той е много, много полезен. Показва, че по искане на проруската пасмина от "Възраждане", ние , българските граждани, можем да бъдем поставяни в произволни черни списъци. И да, това е началото на фашизма. После списъците стават по- и по- дълги, а хората в тях по- и по-врагове, докато един ден се окаже , че само истинските /чисти/ арийци имат право на свободен живот. В нашия случай чистотата ще бъде определяна от нисши духом лица като КК, ЦГ и техните придворни, които след като не са успели да се „реализират” в нито едно нормално начинание, са пристанали на интересите на чужда, при това обявила ни за враг, държава. Но най-хубавото тепърва предстои… Ще има смисъл, щото ще има пак как....", завършва тя. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1658 7

Коментари 7

Добави коментар
Ха, ха, ха

2024.08.23 | 11:08

1
Явно широко известен в тесни кръгове анал-лизатор е това чудо.
долния минетчия КАТИЛА

2024.08.23 | 11:45

4
Баба гицка е дъртия 49 годишен разпран хомосексуалист Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ДУХАЛ НА ЦИГАНИТЕ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА.
баба гицка

2024.08.23 | 11:26

3
да, като аналния пеерас люляка
КАТИЛА Е ХОМОСЕКСУАЛИСТ СФФФИНЯЯЯ

2024.08.23 | 11:15

2
Баба гицка е дъртия 49 годишен разпран хомосексуалист Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ДУХАЛ НА ЦИГАНИТЕ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.23 | 11:52

5
На изборите ВСИЧКИ за ВЪЗРАЖДАНЕ ! СТИГА ЛГБТ , джендъри , извратеняци , евроатлантици крадци мошеници бандити корупционери престъпници са ни управлявали и грабили ! СТИГА !
СМЪРТ ЗА ОКУПАТОРА САЩ !!!

2024.08.23 | 11:53

6
На изборите ВСИЧКИ за ВЪЗРАЖДАНЕ ! СТИГА ЛГБТ , джендъри , извратеняци , евроатлантици крадци мошеници бандити корупционери престъпници са ни управлявали и грабили ! СТИГА !

2024.08.23 | 14:29

7
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex

Добави коментар

Водещи новини