Кунева: ГЕРБ живят като политически аутисти

  • 10 септември 2012 08:25

  • 1345
  • 10
Кунева: ГЕРБ живят като политически аутисти
©

В България единственото, което е стабилизирано е затягането на коланите. Това заяви пред БТВ лидерът на „България на гражданите“ Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Ако продължаваме да живеем като политически аутисти  няма да излезем от кризата.

„Конкурентоспособността в България не се е подобрила. На практика безработицата повишава този показател“, каза Кунева, цитирайки проучване на швейцарски институт, партньор на Световния икономически форум. Аз ще бъда част от борда на един от форумите, издаде Кунева.

Ако имаме нисък експорт и търговски дефицит нивата също се променят. Кого лъжем – себе си, отговори Кунева. В областта на съвременната икономика България живее с век и половина назад, не се инвестира в цифрови технологии, а се правят програми за временна заетост на принципа „тези камъни трябва да се преместят от тук там“.

Основният опонент на „България на гражданите“ са управляващите, ние сме алтернатива на политическата система, каза Кунева. „Нямам договорки преди изборите“, така тя отговори на въпроса за съмненията, че вече има негласно споразумение за ненападение с ГЕРБ. Няма да правя и тайни и мръсни коалиции, уточни лидерът на „България на гражданите“. „Как се случи РЗС да действа между уволнението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и сегашния слугинаж, сега се опитват да ми припишат подобно поведение. Бих искала да имам партньор, който има морален постамент“, уточни Кунева. Според нея има две теми, по които всички партии трябва да се обединят – изборът на нов ВСС и изборното законодателство.

В момента има наченки на политическо омаскаряване. Следва създаването на фалшиви партии и движения, които да отнемат на автентичността на „България на гражданите“. Начина, по който се разпознават инженерните политически проекти е времето, когато се появяват и хората, които застават начело. Освен всичко това, на изборите ще се правят директни кражби на гласове и манипулации, предупреди Кунева. Тя цитира и случай от малка община, в която на хората са им платили, за да гласуват, а след това политиците отказвали, да изпълняват обещанията си. Обикновено колкото повече се плаща, толкова повече вреди се нанасят, разкри лидерът на „България на гражданите“
Ще направя всичко възможно, за да има международни наблюдатели на вота в България, обеща Кунева.

Последвайте канала на

Novini.bg
1345 10

Коментари 10

Добави коментар

2012.09.12 | 22:28

10
А вие, безмозъчни и безгръбначни герберастки псета, защо не коментирате този цитат :"Конкурентоспособността в България не се е подобрила. На практика безработицата повишава този показател"??? Защото директно уличава Дянков и Борисов в ЛЪЖА? Защото на яве изкарва кирливите ризи на ГЕРБ - в случая новите 500 000 безработни за 3-те години управление? Отговорете ми, мекотели такива?
Ицо Спицата

2012.09.11 | 17:44

9
Много компетентна стана тази Кунева бе! Не се ли чува какви глупости дрънка тази жена! Вече никой не й вярва!
---

2012.09.11 | 17:44

8
не изглеждаше така загрижена като продаваше България за жълти стотинки!
doni

2012.09.11 | 17:44

7
политически хамелеон!
Янко

2012.09.11 | 17:44

6
Какво има да я омаскаряват Кунева политическите й опоненти, като тя сама достатъчно се е омаскарила вече!
Batko

2012.09.10 | 22:27

4
Може още ...
на № 8

2012.09.10 | 23:57

5
Вижте няма смисъл пред компютъра да си изразходваме енергията и ентусиазма- всичко отдавна е ясно - ГЕРБ просто изпълнява директивата на американският посланик за глобално ликвидиране на България. Нещата могат да имат развитие- само ако не ДОПУСНЕМ ние като избиратели ВТОРИ мандат на ГЕРБ.....
with

2012.09.10 | 22:27

3
тази лицемерка е по-добре изобщо да не се обажда!
krenvirsh salamov

2012.09.10 | 22:27

2
А ти , Кунева , живееш като някоя заблудена овца !
vagone

2012.09.10 | 22:22

1
аз обичам госпожа Кунева, щото един Господ е рекъл- обичайте ближния.... Да. Какви са тия крокодили, сп|не се чете, непочтеност тотално извира от вашите глави а тя бивш еврокомисар само едно желанийце има- да вземе таз пущина- кормилото и да движи напред Ама вий не щете, щото ви страх, да се не екзалтира и обърне возилото в пропастта Е ми- има си то решенийце, глей сега кво- просто не се качвайте, пък Тя- каквото е Господ рекъл...Да.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини