Централното оперативно бюро на ДПС се събира в летния сарай на Ахмед Доган

  • 19 август 2024 22:46

  • 1495
  • 3
Централното оперативно бюро на ДПС се събира в летния сарай на Ахмед Доган
© Bulphoto (архив)

Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се събира в лятната резиденция на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в „Росенец“. Срещата е насрочена за 14:00 ч. във вторник, предаде БТВ, позовавайки се на свои източници.

Очаква се членовете на Централното оперативно бюро да вземат решение как ще процедират на предстоящия парламентарен вот.

Преди шест дни в централата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в София се проведе заседание на колективните органи на партията, членовете на ЦОБ и народните представители от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, без Делян Пеевски и близките до него.

Доган иска да върне собствеността в ТЕЦ "Варна" на ексминистър

В публикация в страницата си във Фейсбук от пресцентъра на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с написаха: „Колективните органи на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ОТНОВО работят с пълна сила! Няма връщане назад“. На снимките се вижда, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от не присъства. Във вторник се очаква да се проведе такава среща и с почетния председател на партията в летния му сарай.

Миналата седмица стана ясно, че Централният съвет на ДПС ще заседава след като президентът Румен Радев подпише указа с датата на предсрочните избори.  Днес обаче държавният глава отказа да подпише указа заради номинацията на Калин Стоянов за вътрешен министър в служебното правителство на Горица Кожарева.

От началото на лятото Доган обитава лятната си резиденция в „Росенец“ и редовно приема близки до него активисти на партията, след като възникна напрежение между него и съпредседателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян Пеевски. Напрежението в ДПС беше породено от гласуването на проектоправителството на ГЕРБ-СДС с премиер Росен Желязков на 3 юли.

 

 

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1495 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.08.20 | 00:55

3
Тоя с какви пари построи тези сараи.Може ли да докаже произхода им.!!!!!!!!!!!!

2024.08.20 | 00:17

2
izgonete peevski ako iskate ob6testvoto da vidi 4e ve4e ne e vav dps naroda moje i da be haresa sled tva

2024.08.19 | 23:27

1
Това е щабквартирата на партията на дерибеите, овъролили се и издържани от разни Вълци.Возят се в Майбаси, докато избирателите им едва свързват двата края.Май, че крепостното право в тази партия не е отменено.

Добави коментар

Водещи новини