Бехар: Тези избори ще бъдат интересни

  • 19 август 2024 12:23

  • 1065
  • 0
Бехар: Тези избори ще бъдат интересни
© Уикипедия

Проваленият опит за сформиране на служебен кабинет и отказът на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да издаде указ за правителство с Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните коментираха комуникационните експерти Максим Бехар и Александър Христов, и политологът Даниел Стефанов в  „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

„Тази свада можеше да бъде спестена на публиката“, каза Бехар и допълни, че е можело да има предварителна договорка между президента и Грънчарова, за да не се налага тя да ходи в президентството. По негови думи случилото се е театър. Той посочи, че Грънчарова е успяла да направи приемственост между стария кабинет и този, който предложи.

Христов смята, че важното е, че Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните вече е натоварен с имиджови негативи. „Колкото по-бързо се освободят от него тези, които му оказват влияние, ако има такива, толкова по-добре“, каза още той.

Стефанов е на мнение, че Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните не трябва да бъде основната тема на разговор. Той допълни, че след поправките в Конституцията никой не носи политическа отговорност върху правителството. Експертът също е на мнение, че Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните е имиждов проблем за изборите. Той посочи, че хората трудно ще повярват, че вотът в България не зависи от МВР. И допълни, че изборите не зависят от МВР и съсредоточаването върху фигурата на Стоянов е излишно.

„Тези избори ще бъдат интересни“, каза още Бехар и допълни, че част от партиите са разделени, при други има спад при избирателите, а при трети – разногласия. Той допълни, че ще се появят и нови политически формации и уточни, че става дума за новото ляво обединение.

Христов е на мнение, че „резултатите от изборите ще са мъгливо копие на предходните“. Той допълни, че „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ вече става системна партия и посочи, че несистемният вот или ще бъде обран или от други партии, или хората няма да отидат до урните.

Радев изненада всички: Отказа да подпише указа за служебния кабинет на Горица Кожарева заради Калин Стоянов

Последвайте канала на

Десислава Станева
1065 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини