Красимир Каракачанов: Акцията срещу Румен Гайтански е свързана с изборите

  • 15 август 2024 21:06

  • 1656
  • 7
Красимир Каракачанов: Акцията срещу Румен Гайтански е свързана с изборите
© Bulphoto (архив)

"Естествено, че в тази акция има политически нюанс и е свързана с изборите, а още по-конкретно - естествено, че е свързана с битката в ДПС за власт. От другата страна също нанасят удари по Пеевски, пускайки сигнали и т.н. Но България не може да стане заложник в една политическа партия. Чадър има тогава, когато държавата е овладяна от партиите, а не се управлява от институциите. Всички тези институции, от които зависи да има справедливост или да има справедливо разрешаване на спорове", каза лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в студиото на "Денят ON AIR".

Според него е имало политически чадър.

"Как точно сега се откриха нещата? В момента се използва политическата ситуация. Ясно е, че всички са знаели за този кредит. От много години се говори, че тази банка не работи по предназначение. Тя не обслужва средния и дребния бизнес. Тази банка се използваше да се раздават пари на приближени фирми. Най-вероятно ще има обвиняеми, но едва ли ще има осъдени. България се унищожава от собствените си политически формации, които управляват", добави Каракачанов за Bulgaria ON AIR.

Обискират имоти на Румен Гайтански - Вълка

Той е на мнение, че в държавата има редици кризи.

"От училищата и университетите излизат неграмотни хора. Имаме проблем с престъпността - както битовата, така и тази, която се покровителства от политиците, защото това са техните избиратели, които гласуват срещу 50-100 лв. Имаме организираната престъпност. Наркотрафикът в България е толкова широкоразпространен. Държавата се разпада по шевовете", категоричен е лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

По думите му политиците са се превърнали в олигарси: "Партиите от сглобката разглобиха Конституцията, разглобиха институциите".

"И естествено, че има значение кой ще е министър на вътрешните работи. Почти всички политически партии искат Калин Стоянов да бъде сменен. Не виждам никаква драма в това. Не съм голям оптимист, че нещо в България може да се промени. Има два начина - хората да се ядосат и да излязат да гласуват масово, тогава купеният вот няма да е от такова голямо значение, другият вариант е да направят революция", подчерта Каракачанов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1656 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.08.15 | 21:42

1
Тупан Войвода намалил килцата , като няма вече народна трапеза.
Готви се пак на софрата

2024.08.15 | 21:49

4
с черепашка и фараончо!
Ха, ха, ха

2024.08.15 | 21:48

2
КАТИЛА, се хвали че бил рязан войн на Аллах- муджахидин! Какво падение за психично болния " патриот " от ВМРО! Бил гадже на АХМЕД Муса в Ловешкия затвор и там е станала промяната му !
Емѝ...Ахмед Муса ми бърка в анала- КАТИЛА ИБАНИЯ

2024.08.15 | 23:14

6
❤️Здравейте) Казвам се Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево, на 49 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки с други мъже) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21
Ха, ха, ха

2024.08.15 | 21:48

3
ИБАНИЯ ОЛИГОФРЕН МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР.
Снежко Снежев

2024.08.15 | 21:59

5
Дирник посран... и с теб се знаем, гьонсуратино:)))!

2024.08.16 | 00:41

7
Какви честни избори ,Киро Честния искал честни избори,.Шегичка !Че тя думата ," честност " при ПП ДБ не съществува.

Добави коментар

Водещи новини