Депутатите удължиха заседанието си, от ПП-ДБ негодуват - пречи се на изслушването на Цветан Василев

  • 15 август 2024 14:33

  • 1785
  • 8
Депутатите удължиха заседанието си, от ПП-ДБ негодуват - пречи се на изслушването на Цветан Василев
© Булфото, архив

Депутатите удължиха заседанието си до изчерпване на всички фиксирани точки за деня, сред които и изслушването на четирима министри за безводието на места в страната. В момента народните представители са на втора точка от определения за днес дневен ред, който включва общо девет точки.   

Предложението за удължаване на работното време, направено от Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото, (ГЕРБ-СДС), първо беше отхвърлено, а при прегласуване след проверка на кворума – прието. 

Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. („Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“) възрази срещу удължаването на работното време, защото това прави невъзможно провеждането на заседания на парламентарни комисии, сред които тази за дейността на Мартин Божанов-Нотариуса. Тя отбеляза, че за днес в комисията са предвидени четири изслушвания, сред които на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Цветан Василев. Йорданова отбеляза, че администрацията на парламента не е осигурила техника за записване на изслушването на Цветан Василев и депутатите са донесли лична. 

Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска (ГЕРБ-СДС) коментира, че корупцията не се бори като се разхождаме из парламента с тонколони. Той призова депутатите да си свършат работата по законопроектите и след това да заседават комисиите.  

Цяла сутрин народните представители спорят за местата си в парламентарните делегации - заседание практически няма

След приемането на предложението за удължаване на работното време при прегласуването, не беше подложено на гласуване искането на Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. да се удължи работното време само до приключване на настоящата точка - първо четене на промени в Закона за опазване на околната среда. 

По-късно нова проверка на кворума, поискана от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", установи, че кворум няма и беше дадена 10 минути почивка, пише БТА.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1785 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.08.15 | 17:01

8
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> bitly.cx/sman

2024.08.15 | 15:20

3
Ама тоя не го ли издирваха,не е ли в затвора….,какво го изслушват,как е източилКТБ..??????
Снежко Снежев

2024.08.15 | 15:47

7
Не, как е клатил макя ти... да те е@а в тикверастина прост:)))!
Анонимен

2024.08.15 | 15:47

6
Много са в капана и за туй пречат
Надежда дДойчева...

2024.08.15 | 14:57

2
Внимавайте с КАТИЛА станал е войн на Аллах-муджахидин в Ловешкия затвор. Ахмед Муса го е обрязъл и сега се насира по мъдете. Били са гаджета там........ хахахаха.......
Емине халиф

2024.08.15 | 15:34

5
Ще духам безплатно на всеки читател от скапания соросоиден сайт, ако се присъедини към американското ЛГБТ общество! Слава Украини ✌ От Севлиево съм :)

2024.08.15 | 15:27

4
nqma pre4i otivaite i puskaite na jivo vav feis buk naroda da vidi i peevski kakvi pakosti napravi na bg narod
Мертвые укропы 18+

2024.08.15 | 14:57

1
Гледайте Телеграм и смъртта на стотици укронацисти !Кадрите са шокиращи!!!

Добави коментар

Водещи новини