Атанас Запрянов и Галя Кондева готови да останат министри, ако премиерът прецени

  • 15 август 2024 12:19

  • 303
  • 2
© Булфото

Атанас Запрянов Атанас Запрянов Атанас Запрянов е назначен за министър на отбраната в служебния кабинет с премиер Димитър потвърди пред медии, че е водил разговори с номинираната за нов служебен премиер Горица Грънчарова-КожареваГорица Грънчарова-КожареваДържавният глава Румен Радев определи Горица Грънчарова-Кожарева за нов служебен

"Тя има право да реши. Аз съм готов да изпълнявам задълженията си.  Това, което правя повече от 50 години. Ако тя ме включи в списъка и предложи на президента съм готов да остана", добави Запрянов. 

Запрянов: Може и да бъда част от новия служебен кабинет

Министърът на здравеопазването Галя Кондева Галя Кондева Д-р Галя Кондева е назначена за министър на здравеопазването в служебния кабинет с отбеляза, че е провела няколко срещи Горица Грънчарова-КожареваГорица Грънчарова-КожареваДържавният глава Румен Радев определи Горица Грънчарова-Кожарева за нов служебен.

"На този етап обсъждаме многото предстоящи задачи и останалите за решаване проблеми. Ако кандидатът за премиер прецени и предложи да бъда част от неговия кабинет - с ясното съзнание и отговорност ще приема", коментира Кондева.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
303 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.08.15 | 12:45

1
ама деди вече му пада ченето и се напикава! не става за нато-то.

2024.08.15 | 17:04

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> bitly.cx/sman

Добави коментар

Водещи новини