Виолета Коритарова е готова да остане служебен регионален министър

  • 14 август 2024 15:16

  • 218
  • 1
Виолета Коритарова е готова да остане служебен регионален министър
© Булфото

Проведох среща с номинираната за служебен премиер Горица Грънчарова-КожареваГорица Грънчарова-КожареваДържавният глава Румен Радев определи Горица Грънчарова-Кожарева за нов служебен и изразих моята готовност да приема поста в следващия служебен кабинет. Това заяви пред журналисти в Министерския съвет Виолета Коритарова-Касабова, служебен министър на регионалното развитие и благоустройството.

„Да, срещнах се с г-жа Грънчарова. Тя обяви, че ще се среща с всички от настоящия служебен кабинет. Разговаряхме за приоритетите в сферата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, за предстоящите спешни задачи, които има да се свършат в следващ бъдещ кабинет за срок от три месеца. Знаете, че хоризонтът на служебните кабинети е кратък“, коментира тя.

Служебният регионален министър обяви, че е готова да приеме поста, но все пак решението ще бъде на номинираната за служебен министър-председател. 

И икономическият министър запазва поста си в кабинета на Горица Грънчарова - Кожарева

„Разговаряхме дали бих приела такава покана и какво мисля за бъдеща съвместна работа, тъй като ние се познаваме и в други наши качества. Тя каза, че ще помисли, ще има още разговори и с други кандидати, извън служебните министри. Ще се чуем допълнително“, каза Виолета Коритарова-Касабова, предава БТА.

В петък миналата седмица президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на възложи на заместник-председателя на Сметната палата Горица Грънчарова–Кожарева да състави нов служебен кабинет. Радев заяви, че 20 октомври е най-подходящата дата за предсрочни парламентарни избори.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
218 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.14 | 17:24

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини