Миланов, "Огнеборец": Наслагва се мантрата, че МВР влияе върху изборния процес!

  • 13 август 2024 09:20

  • 387
  • 5
Миланов, "Огнеборец": Наслагва се мантрата, че МВР влияе върху изборния процес!
© Булфото (архив)

Не бяхме на протестите, обясни пред БНР Станимир Миланов, зам.- председател на Синдикат "Огнеборец", след като вчера полицаи излязоха пред НС, за да изразят недоволството си от "безпрецедентния опит за употреба на МВР".

"Нашето задължение е да следим за спазване на социалния диалог и да защитаваме правата на нашите членове.

През последните дни се наслагва една мантра, че МВР влияе върху изборния процес. Тя е грешна и неправилна. МВР е основен фактор за осигуряване на честни и прозрачни избори. Не може да приемем опитите за насаждане на такова мнение сред обществото - че сме неспособни да изпълним регламентираните си дейности.

Нашите момчета са тръгнали в два часа през нощта за планината Славянка от София. След 30 часа работа се прибират и чуват само упреци в емисиите и изразяване на съмнения, че не сме си свършили правилно работата".

Кузманов, Синдиката на служителите в МВР: В системата имаме нужда от спокойствие, при Калин Стоянов го има

Следващият министър трябва да може да продължи делото на настоящия - Калин Стоянов, посочи той в предаването "Преди всички". 

"Обезпечаване на структурата с човешки ресурс и материално-технически. Това минава през по-висок бюджет за МВР през 2025 г.

От първи януари екипите за пожарогасителна и спасителна дейност трябва да са минимум от трима служители. Затова трябва да се отпуснат допълнителни средства за назначаване на 202 щатни бройки". 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
387 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.08.13 | 09:29

1
Манипулатор. Не си вършите работата.

2024.08.13 | 09:42

2
Трябва да се занимавате с купуването на гласове, агитация на турски, принуждаване да се гласува за ... Заданне си загуби човека работата. А вие само събирате взятки. Паразити.

2024.08.13 | 09:50

3
от кога мвр имат право на митинги, стачки и тем подобни шуротии? това е много опасно. все пак имат оръжие!

2024.08.13 | 10:33

4
Но не знаят как се ползва. Куките са безполезни търтеи.

2024.08.13 | 12:11

5
Разпpодажба! Видеоpекоpдер с куп пoлезни функции под фоpмата на огледало за обpатно виждане само на половин цена.(количеството е огpаничено)----> come.ac/cardvrs

Добави коментар

Водещи новини