Найден Тодоров коментира би ли останал служебен министър на културата

  • 07 август 2024 14:06

  • 278
  • 0
Найден Тодоров коментира би ли останал служебен министър на културата
© Булфото

Ако ми отправят покана отново за експертно правителство, за служебно правителство, бих продължил. Това заяви министърът на културата Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и пред журналисти.

Работата ми е такава, че винаги ще имам съприкосновение с Министерството на културата, независимо дали работя в или извън него, коментира той и добави, че това го прави щастлив.

Тодоров открои, че в Министерството има големи професионалисти, чиято работа не винаги се забелязва и се пренебрегва. Невероятно много са случаите, в които въобще не се сещаме, че е имало проблеми и те са били избегнати заради работата на администрацията в министерството, каза той. 

Галя Кондева готова за втори мандат като служебен министър на здравеопазването

По-рано днес служебното правителство проведе редовното си заседание. Служебният премиер Димитър Главчев отчете върху кои приоритети е работено и какво е било свършено. Организирахме честни избори и запазихме европейския път на България, каза той, цитиран от БТА. Искам да ви уверя, че всички колеги сме на разположение да работим до последния ден на това правителство, а решението дали да продължим да работим е на президента Радев, коментира също министър-председателят.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
278 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини