Бойко Борисов: Кризата не е оправдание да си безработен

  • 07 септември 2012 14:23

  • 2289
  • 25
Бойко Борисов: Кризата не е оправдание да си безработен
© Булфото

Според премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г най-важното в момента са новите работни места. Това става ясно от стенограмата на правителственото заседание.

"В момента трябва да се концентрираме в създаването на работни места, защото това е единственият проблем пред правителството и, разбира се, пред хората. Едно работно място да създадеш днес е успех", заявява министър-председателят, според който „това е едно семейство, един човек, който се чувства добре”. Според Борисов за обикновения човек световната криза не била оправдание за това, че той е безработен, въпреки че "абсолютно обективно" нещата стояли така. Лекът бил в концесиите и подобни инструменти, които да създават работни места.

По време на правителственото заседание министър Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник докладва за извършеното по време на престоя му в Перник. „Продължаваш там ежедневно да работиш, така както сме се разбрали,” заръчва на правителственото заседание премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на министъра по европейските фондове Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, който бе командирован за два месеца там.

Един милион щели да достигнат даренията на ГЕРБ за перничани. По думите на премиера когато започне дарителската кампания и партията ще дари още 700 хил. лева, които ще се добавят към вече дарените 300 хил. Според премиера в същото време от БСП дарили само 15 хил. „И това трябва много ясно там да се чуе” отбелязва премиерът.

Борисов благодари на министерствата, които работят по европейските фондове и лично на министър Дончев, за публикациите в европейската преса, че България е усвоила в пъти повече пари от европейските фондове от Румъния. Обърнал внимание на своя командирован „евро” министър, премиерът се сети да даде задачи на неговия земеделски колега: „Найденов, да се обиколят смесените региони, там, където хората вече на практика видяха какво е да се разбие монопол и в момента тютюнът им се изкупува на цени в пъти по-високи, отколкото когато бяха под монопола на ДПС", заръчва Борисов на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

„Така че хората да знаят, че тези наши решения, дотации и всичко, което е стигнало до тях, е пряко за тях. Създайте си организация, обиколете ги, срещнете се с хората, вижте, ако има нещо да се доизкусурява, да се доизкусури, но да знаят, че тази наша политика вече дава реални действия,” казва Борисов във връзка с проекта за издаване на разрешение за промишлена обработка на тютюн.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2289 25

Коментари 25

Добави коментар

2012.09.09 | 10:27

8
Айде стига сте ни рязали конопа тогава.Българина си създаде работни места ,а вие ни съсипахте реколтата.Не ви е срам!Гадове!
Перископ

2012.12.18 | 17:50

20
Решението да е в концесиите или в монополите по-голяма простотия не бях чувал на тоя пожарникар няма ли вече кой да му каже да не дава акъл на по-умните от него и на по-училите всеки който седне в някой стол по върховете и започва да дава акъл за неща от които нищо не разбира ! Те на запад по белите страни само със интриги и сив сектор сигурно създават работни места ! На тоя даже не му идва на ум дори да препише някоя идея на готово от тях и да я приложи при нас взел да разсъждава със единствената си мозъчна клетка ! Бих ви обяснил как стават нещата обаче първо не биха го публикували от тоя продажен сайт и второ повечето които биха го прочели са на един акъл със тоя селянин и няма да вдянат и 1/3 от прочетеното и ще ги оставя да му се възхищават докато всички потънем поне така може и да се събудят ! Умният се учи от грешките на другите , глупавият от своите , а ГЕРБера винаги е прав и всички останали са му криви !
Пожарникар да ни учи на акъл браво доживях

2012.12.18 | 17:50

19
Селски глупак тоя идея си няма как се създават работни места или как се повишават доходи просто е яхнал вълната за да си напомпа рейтинга , че вторият мандат все по осезаемо бледнее и няма да го спечели пак !
Работещ все още ......

2012.12.18 | 20:59

25
Кризата не била причина да си безработен много ми е интересно ако няма работни места ( всеки си пази работното място и не напуска дори след пенсиониране работи за да си помага към смешната пенсия ) или са има ама са ограничен брой и са ниско платени или са труднодостъпни дори и за хора със подходящо образование и стаж ( да не говорим за младежите без опит и стаж и без контакти ) как ще започне работа ние останалите на които няма кой да ни раздаде на готово куфарчета със мръсни пари на комунистите как да намерим работа ( ако нямаме ) !
Намерил се кой да дава акъл вместо да реши проблем

2012.09.09 | 10:26

7
Бойко Борисов: Кризата не е оправдание да си безработен => Всеки ден нов бисер от тоя селендур ! То не бяха мотики , не бяха гледане на кози и овце , садене на картофи , не бяха простотии ! Много ми е интересно като ходи на посещение в някой завод когато гостува в ЕС или САЩ нищо ли не му остава в кухата кратуна като спомен и не му ли прави впечатление ( а и не прави ли разлика между нашите антични заводи със машини от преди 40 години и работници над 80% работещи пенсионери със средно образование почети 100% от всички служители и работниците и инфраструктурата в заводите в които се разхожда в чужбина ) Нямам търпение да дойде зимата и да го изритаме както всички останали смешници преди него !
Глупак си беше и глупак си остана

2012.09.09 | 08:06

2
Бойко гледай си екскурзиите у нас и в чужбина и остави мисленето на тези на които им се отдава !
Лично на мен ми писна , а на вас ?

2012.09.09 | 09:18

3
За неграмотните съм съгласен , че сами са си виновни ,че нямат работа обаче за всички останали не съм съгласен само със строене на заводи и нвестиции в нови технологии ще стане другото са поредната порция празни приказки за замазване на проблема вече 22 години тоя филм сме го гледали прекалено много пъти и всички знаем какъв е края поредната групичка имигрирали, поредната национална катастрофа и поредното десетилетие бедност на наш гръб !
РОРО

2012.12.18 | 20:50

24
Тоя ако повтори мандата ще построи всички магистрали , а България ще се лиши от почети всички те си граждани или поне от българите , а като останат само циганите и пенсионерите как ще им се радват на магистралите не е истина ! Ще ни ликвидира напълно дори и минимална надежда няма да има да се съвземем след още един мандат ! Так , че мислете му със главите си ! На пикльовците които пишат псувни в защита на Бойко и ГЕРБ ще им кажа да си направят сметката защото като ги гледам колко струват тоя като напълно разсипе държавата дори и всички европейци да дойдат да помагат пак няма да се оправим , а моето поколение на 30 - 45 годишните ако замине за чужбина няма да се върне никога и дупе да им е яко ! Със реване по форумите няма да стане трябва и акъл и труд не дремене по чалготеките !
batman

2012.12.18 | 17:52

21
Ами аз не ходя по дискотеките и не се друсам ;) обясни ми обаче как се живее с 400-500 лв ? Или аз съм виновен, че не съм лекар или програмист? Само това ли са професиите в България? Ми айде да закриваме всичко и да правим само медицински университети , а в училищата 20 часа химия 20 билология и 30 информатика ... Мразя просто МРАЗЯ хора които дават акъл и обвиняват другите. Не , не са виновни хората с образованието си и мястото в обществото , виновно е само и единствено управлението й - в САЩ и неквалифицирания персонал взима по 10-15 лв на час ,а тука това ни е средната надница на ден, така че комунистическите прасета да си траят . Не младото поколение е виновно за сегашната ситуация а вие , защото нас преди 30 години ни е нямало ;)

2012.09.09 | 13:40

11
Крайно време е Тикво да си ходиш на бостана при другите кратуни !
разбирач

2012.12.18 | 20:49

23
ще ти дам бойко един безплатен съвет за работни места - направи държавни оранжерии със зеленчуци ,направи стада с животни биволи крави овце направи държавни стопанства а не само 10тина фермера да богатеят на гърба на няколко заети работника

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини