Проф. Константинов: Мандатът се връща горе-долу навреме

  • 05 август 2024 08:02

  • 1941
  • 4
© Кадър - БНТ

Мандатът се връща горе-долу навреме. В България политическата обстановка се повтаря само като фарс. Това заяви проф. Михаил Константинов в ефира на БНТ.

По думите му преговори се водят зад кулисите, а резултатите трябва да са публични.  "Политиката не е честно нещо, тя има собствени закони и понякога не е лицеприятна. Нещо не можем да се управляваме като човечество, моето мнение е, че станахме твърде много", каза още той и добави, че тази година е доста напрегната и трябва да приключи войната в Украйна и следват световните избори:"нека не се лъжем - това са изборите в САЩ", обясни още проф. Константинов.

ИТН връща празна папка на президента

"Парламентът не е пред разпадане, а се е разпаднал. Не свърши никаква работа, както и предният. Поправките в Конституцията са недомислени; хората, които ги предложиха са невежи. Нелепа история, то и по света е така, като разумен човек ми е неудобно. Апелирам да се влага малко разум и да се мисли като в шаха - няколко стъпки напред", каза още той.

По думите му политиците ни трябва да си оправят вътрешно партийния живот "Ако има нормални партии- ще имаме и нормална политика", отсече той.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
1941 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.08.05 | 08:45

1
ЩОМ СЕ ПОЯВИ ОТНОВО ДЪРТИЯ ПЛАШИПУ ТАРНИК ЗНАЧИ ЬА ТИКВОЧА ВСИЧКО Е СГОВ НЯСАНО.
Граматик

2024.08.05 | 10:04

2
ози проф. Нафталинов още ли ни облъчва? Едно време „младежите“ от политбюрото на БКП, ги гледахме един път в годината!
????

2024.08.05 | 10:12

3
Този ,нали се бе ПЕНСИНОРАЛ де ?!

2024.08.05 | 10:43

4
Здравейте всички, наскоро съпругът ми и аз pешихме да свaлим излишнитe килогpами и една пpиятелка пpепоpъча едно лекаpство, коeто ни помогна много. Без споpт и диeти отcлaбнax с 12 кг за мeсeц, а съпpyгът ми е 16 кг. Прочетете сами---> use.my/goodlife

Добави коментар

Водещи новини