Атанас Зафиров: След отказа на ГЕРБ-СДС няма шанс за правителство с третия мандат 

  • 03 август 2024 18:04

  • 668
  • 7
Атанас Зафиров: След отказа на ГЕРБ-СДС няма шанс за правителство с третия мандат 
© Нова Нюз

След отказа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ''ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" няма шанс за постигане на мнозинство с третия мандат, песимист съм. Ако партията на Костадинов промени позицията си и се съгласи да подкрепи експертен надпартиен кабинет, може и да успеем. Не сме обсъждали смяната на председателя на парламента, сега е приоритет е третият мандат. Това каза в предаването "Офанзива" по Нова Нюз временно изпълняващият длъжността председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Атанас Зафиров.

"Разговорът за смяна на председателя на НС е вторичен и може да бъде функция на търсенето на решение за политическо мнозинство, което да излъчи работещо правителство. Ние сме гласували против кандидатурата на Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е, така че няма изненади. Не виждам да е извършила фрапиращи нарушения досега", допълни той.

По думите му БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е "по-скоро ще подкрепи правителство с третия мандат". "Все пак зависи от предложения министър-председател, формулата на сформиране кабинета, хоризонтът, програмата и решението на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. При разговорите стана ясно, че има голяма доза покриваемост между тезите на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и нашите. Сред съвпаденията са целите в здравеопазването, образованието, развитието на ядрената енергетика, борбата с корупцията и съдебната реформа. И двете партии сме "за" необлагаем минимум. Имаме добра комуникация с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в рамките на реализацията на третия мандат", коментира и.ф. председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

ГЕРБ-СДС няма да подкрепят третия мандат на "Има такъв народ" 

Зафиров сподели, че днес е разговарял с представители на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" заради третия мандат. "В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е всички виждат лоялен и предсказуем партньор. Не съм разговарял с представителите на отцепилите се от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", подчерта той.

Лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е определи като нелоша идеята омбудсманът да е кандидат за премиер в служебния кабинет. "От следващата седмица започваме разговор по политики с коалиционните партньори от лявото пространство, имаме 17 работни групи. Ще има водачи на листи и от партньорите. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за опитва да ни саботира чрез призивите си да не се посети ''Бузлуджа''. Партията се намира в тежко финансово и организационно състояние", сподели Зафиров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
668 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.08.03 | 20:57

7
Ало червените хмери , ми намете пари и платете на болен от рак да му отлее на този предател 6 грама олово !

2024.08.03 | 20:20

6
ОЧАКВАШЕ СЕ БСП ДА БЪДАТ ПОНЕ МАЛКО УМНИ, НО....
Анонимен

2024.08.03 | 19:14

1
Борисов ни вкарва в пагубната спирала на предсрочни избори. Безсмислен разход на средства и време за сериозна законодателна дейност, все по-голямо спадане на избирателната активност и все по-голяма фрагментация на парламента (ДПС 1, ДОС2) с пробутване на ялови политически проекти ("Няма/Има такъв народ", "Възходи" и "Величия"), която затруднява още повече съставянето на редовно правителство.

2024.08.03 | 19:57

5
Ти още ли не си разбрал, че за всички злини в България е виновен Румен Радев.

2024.08.03 | 19:56

4
Браво, този откри топлата вода. Това само комунист го може.
Мераклия

2024.08.03 | 19:20

3
Нещастен Боклук
Мераклия

2024.08.03 | 19:19

2
Нещастен Боклук

Добави коментар

Водещи новини