ИТН се срещат с ПП-ДБ и "Възраждане"

  • 02 август 2024 06:40

  • 1053
  • 7
ИТН се срещат с ПП-ДБ и "Възраждане"
© Bulphoto/архив

Четвърти ден продължават разговорите в търсене на подкрепа на правителство с третия мандат.

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", които са мандатоносител, предстои днес да разговарят с Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от и с "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Божанов: Трябва да търсим варианти правителството да не е на един човек

До момента бяха проведени срещи с представителите на двете фракции на разпадналата се "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през", депутатите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, близки до Доган и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България.

Разговорите са по-скоро с положителен знак, като според представителите на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" са осигурени 66 депутатски гласа за бъдещ експертен кабинет.

От парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с с председател Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на отказаха да участват в разговори за третия мандат.

Пеевски: ДПС няма да участва в преговори за кабинет, ИТН да върне мандата веднага

Подкрепа отказват и депутатите от "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през", близки до Ивелин Михайлов.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1053 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Тя

2024.08.02 | 07:53

4
И ЗАЩО Е ЦЯЛАТА ТАЗИДЕМОНСТРАЦИА

2024.08.02 | 10:05

7
За да бавят нещата в услуга на резидента чорапов. По заповед на путьо всички бавят да минат изборите в щатите, надяват се доналд дък да спечели и да разтури НАТО. Мечтите са безплатни, за сега.

2024.08.02 | 10:03

6
Да си разменят номерата на банковите сметки. За да може руското посолство да внасе по-честно надниците.
Nazi SS

2024.08.02 | 08:08

5
Аз съм психо лайняра мирослав блажев Катила от Севлиево , дето пиша тук в сайта глупости по цял ден. Иначе, си духам на циганите и радикалния турчин Ахмед Муса в Ловешкия затвор.
Elena90

2024.08.02 | 07:53

3
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@gmail.com

2024.08.02 | 07:36

2
palen cirk tezi pobediha vav izbori i ne napraviha praviteltvo sega sas 10 deputata shte praviat
Какво проповядваха

2024.08.02 | 06:55

1
и тия се обърнаха, не искат но в името на "евроатлантизма" ще го направят :)

Добави коментар

Водещи новини