Парламентът ще изслуша служебните министри на финансите и енергетиката

  • 31 юли 2024 06:08

  • 306
  • 1
Парламентът ще изслуша служебните министри на финансите и енергетиката
© Bulphoto

Народното събрание ще изслуша служебния министър на финансите Людмила ПетковаЛюдмила ПетковаЛюдмила Петкова е назначена за вицепремиер и министър на финансите в служебния кабинет с и служебния министър на енергетиката Владимир МалиновВладимир МалиновВладимир Малинов е назначен за министър на енергетиката в служебния кабинет с премиер относно изготвените предложения за изменение на Националния план за възстановяване и устойчивост, предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на Народното събрание, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносители на искането за изслушване са Теменужка Петкова и Александър Ненков от ГЕРБ-СДС. Вчера депутатите от комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове изслушаха служебния министър на финансите и на енергетиката.

Министър Петкова: На финален етап сме с преговорите за изменение на Плана за възстановяване и устойчивост

По време на изслушването министър Людмила ПетковаЛюдмила ПетковаЛюдмила Петкова е назначена за вицепремиер и министър на финансите в служебния кабинет с заяви, че страната ни е на финален етап в преговорите за изменение на Плана за възстановяване и устойчивост. Министър Владимир МалиновВладимир МалиновВладимир Малинов е назначен за министър на енергетиката в служебния кабинет с премиер посочи, че целта на страната ни е да имаме действаща глава RePowerEU в НПВУ в края на 2024 година, пише БТА.

В предложения дневен ред са първите четения на промени в Закона за закрила на детето, Гражданския процесуален кодекс, както и на законопроекти за изменение и допълнение на Закона за здравето. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
306 1

Коментари 1

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.07.31 | 06:31

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини