Волен Сидеров: ГЕРБ прави все повече грешки

  • 07 септември 2012 08:01

  • 2816
  • 16
Волен Сидеров: ГЕРБ прави все повече грешки
©

Почивах през лятната ваканция в Созопол и тенът ми е от там, а не от Малдивити, каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той разказа, че се срещнал в курорта с доста хора, които са се учудвали, че е без охрана  и са  го питали какво ще се случи с държавата ни.

"Всяка предизборна година е различна, но през тази ще станем свидетели на това как управляващата партия ще манипулира всички чрез медиите и другото лято ще се проведат едни контролирани избори", заяви Сидеров. По думите му, отново ще има смяна на протоколи.

"Трябва всички политически сили да се обединим срещу управляващите", каза още лидерът на националистите. "Властта прави все повече грешки и това трябва да се отрази вече на ГЕРБ", заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той коментира и темата за увеличаването на доходите на хората. По думите му, българинът не е по - нисш от другите европейци, за да получава с по 10 пъти по - малки доходи.

Според Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа "Атака" ще прескочи 4 - процентната бариера. Той е категоричен, че вижда и се усеща, че се повдига духът на българите срещу ГЕРБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2816 16

Коментари 16

Добави коментар
Алекс

2012.09.12 | 13:05

10
Волен Сидеров: ГЕРБ прави все повече грешки ! Ти му лиза задника три години до сега да е паднал от власт 100 пъти ако не беше му станал личната курва крепите ги тия отрепки да ни съсипват и когато видете , че няма да ви огрее за големите пари и власт биете тъпана и се правите на ни лук яли ни лук мирисали но ние помним кой му подгъзуваше толкова време Волене !
СТИГА ГЕРБЕРСКА ПРОПАГАНДА

2012.09.18 | 11:06

16
АЛООООООО АЗИС ТИ НЕ ВИЖДАШ ПОВЕЧЕ ОТ НОСЪТ СИ ! В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ВСЕ ПО ТРУДНО ХОРАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ РОВЯТ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК - БОЙКО СЕ ДУПИ НА ТУРЦИТЕ - НО БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПАК ЩЕ ПРЕБЪДЕ !!!!!!
Някой

2012.09.18 | 10:50

15
Ако трябва да се сравняват днешните политици с Левски, което е като да сравняваш магаре с лъв ,но все пак според мен Сидеров се доближава най-много. Колко пъти ще изберем Станишев, Бойко и компания за да разберем ,че ни лъжат. Дадохме власт на Доган но ни е страх да гласуваме за Сидеров. А защо ли? Ами поради честната конкуренция, обществените нападки, фалшивите показания и всичко в медиите което се изсипа върху него, само и само да не стане на власт. Но новото поколение не са балами, раждат се националисти и според мен гласовете му ще се покачват през идните години.
малко факти

2012.09.12 | 13:06

13
За 22 години преход, не съм запомнял предизборна кампания да е започвала толкова рано и толкова активно. Явно всички на който ГЕРБ затвори пробойните за източване, изпадат в ужас от евентуален втори мандат на ГЕРБ, щом и Сидеров е готов да прегърне Доган и Станишев!!!! Всички популистки преписват негативите от световната криза на ГЕРБ, но не искам да си представя как би изглеждала България днес ако беше Станишев за когото криза нямаше.

2012.09.12 | 13:06

14
Евала, много добре го каза!
BSP = SPIN

2012.09.09 | 10:39

6
BRAVOOO. KAZA IM GO TO4NO

2012.09.09 | 07:52

1
Неможеш, защото неискаш. България /хората - лошия матрял/ щяха да бъдат поне 5 пъти по- добре, защото в Бългрия сега има 2-3 лъскави витрини и най-малко 6,5 милиона ГАВРОШОВЦИ.И продължават да се харчат пари за лустросване . Разни спортни зали се ремонтират за да се заплаща ако искаш да поспортуваш ,вместо това трябва да бъдат ремонтирани всички физкултурни салони и площадки в училищата ,а не учителката по физическо да води децата във фитнес центрове и да си плащат.Противозаконно е по време на задължителен час да плащаш за база .Освен това фитнеса няма нищо общо със училищните спортни дисциплини и физкултурни мероприятия .
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ

2012.09.12 | 13:06

12
Браво г-н СИДЕРОВ,цяла България е с вас,вие сте нашия Левски.Всички млади и образовани Българи ще ви подкрепим,Нека смачкаме тази мафия герб.България е във вашите ръце и всички Българи сме с вас.Само необразованите неграмотни Селяндури и цигани гласуват за герб и бсп
kaspar

2012.09.09 | 10:40

7
Да не си посмял да сравняваш Левски с с който и да било от тия мазни корумпирани политици нещастнико ....................
Отвратен от мижитурки

2012.09.12 | 13:06

11
Волен се страхува ,че няма да мине 4% и за това с оная кучка ,дето обикаля парламента 20 години реват за обединение- кой знае какво ще измислят , та да се намърдат вътре.Сигурно пак нещо с циганите ,че е най-ефтино с тях се влиза ...................
до ...- IQ146

2012.09.10 | 00:22

9
Много си далеч от истината,че бате ти Бойко най не краде..той не краде...той просто извършва "законен" рекет...това може би е най точната дума...има хора понятие си нямат на колко големи компани бизнеса приватизираха...това е неофициално но се чува всичко в някои среди...а тия магистрали дето ги строи..тъкмо терен за незаконен трафик прави....що не нпарави в североизточна българия магистрали..??или поне дупките да зпълни??ами отговара е ...нямат път от там тия дето минават транзит с ена стока и дето си плащат на бате ти бойко...съсипа държавата тоя човек...на хората бизнеса развали...иска всичко сам да лапа..не обича да дели....това не води до добро...просто народа е толкова елементарен ,че му се кафи на простотията..налапа маса пари от тия магистрали...и на кого му бяха нужни...ами на герб разбира се ,първо от комисионни,после отнезаконен трафик..айде марш тия от парламента ,колкото се може по скоро

2012.09.09 | 10:38

3
На този УМНИК съм му казвал и друг път,че единицата най- вероятно му я е дал батко му Бойко.
IQ146

2012.09.09 | 10:40

8
Всъщност това, за което съществува политиката като занятие и политиците като практикуващи го, е да работят за народните дела. Политики колкото щеш, включително и националистически... И по това се различават държавите-практикуват различни схващания как се живее по-добре, кое е по-добро. Дотук-добре, интересното става, когато в политиката влязат откровени КРАДЦИ, или по-лошо, когато ВСИЧКИ в ПОЛИТИКАТА са ОТКРОВЕНИ КРАДЦИ. Когато политиката стане основно и единствено средство за ЗАБОГАТЯВАНЕ на практикуващите я. Не знам как се нарича такава обществена система, но ние в България сме свидетели точно на това. Вече не е критерий и обект на спор каква да е политиката и как да се постига това и онова. В основен проблем се превръща опазването на общественото богатство от КРАДЦИ. Че без пари всякаква ПОЛИТИКА е НЕВЪЗМОЖНА! Просто НЯМА ПАРИ! А ВСЯКА година бюджетът събира 40-50 млрд.лв. Това са бая пари! Затова сега избираме политиците ЗА ДА НЕ КРАДАТ! Не е важно колко са компетентни, компетентността е твърде разтегливо понятие, важно е да не КРАДАТ! Ако Борисов НЕ КРАДЕ, ще го изберем пак, ако КРАДЕ, ще се оглеждаме и ще търсим друг, може би Кунева, може би Станишев, може би ГОЦЭ, може би Капон, може би Яне, може би Костов, може би СДС, може би Каракачанов, може би Слави Бинев, може би Доган, може би Каролев, може би Волен, може би тия от ТВ Скат, не им знам имената, може би Лидер на Ковачки, може би Марешки, може би Сульо, може би Пульо и т.н., и т.н... А може би някой ден и батко ви с голямото IQ или някой такъв като мен, знае ли някой? Според мен от всички изброени и реалистични възможности, бате ви Бойко Борисов НАЙ НЕ КРАДЕ! И ИЗГРАЖДА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ! Така аз мисля, затова ще гласувам за него! А на тия, дето плещят за диктатура, да попрочетат малко за Чили след Алиенде-най-корумпираното в чилийската история правителство, съставено от социалисти...А тези, за които интелектуалния капацитет на Борисов представлява лична обида, да си зададат въпроса, няма ли да бъде обидно и приемливо ли е да те ЛЪЖАТ и КРАДАТ (псевдо)интелектуални титани и салонни лустросани типове...

2012.09.09 | 10:39

5
Колкото повече ревът останалите толков ми е по - ясно, че им се клатят зъбите. Ту се ядосвам, ту се радвам, че Волен ту подкрепя, ту е против Бойко. Никоя партия не иска да е успешно правителство, щото кой ще гласува за тия боклуци. По цял ден си бъркат и се чудят как поне с псувня да се сетят за тях.
xp

2012.09.09 | 10:38

4
Общо взето комунистите (ГЕРБ, БСП, Костов, СДС) за 22год. поставиха българина в положението на физическо и етническо оцеляване. Няма как националистическите идеи да не бъдат все повече припознавани от хората в българско самосъзнание, който искат продължаващото ограбване на народа и унищожение някак да спре. Все пак тези продажници на България трябва един ден да си платят.
Станислав

2012.09.09 | 10:19

2
Волен Сидеров -действително е много добър оратор и става само за телевизионен говорител -но не и за политик. И после -той през последните години попадна в групата на селските тарикати които тръгнаха след Бойко Борисов, затова най-добре ще бъде за България -ако АТАКА ;ВМРО ; ДСБ ; РЗС ; СДС; ГЕРБ се оттеглят изцяло от политиката и управлението-за да се оправи България.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини