Борисов води министри в Йерусалим

  • 06 септември 2012 18:37

  • 837
  • 1
Борисов води министри в Йерусалим
©

На 10 и 11 септември министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и водената от него делегация заминават за Израел във връзка с провеждането на съвместно заседание на правителствата на Република България и Държавата Израел в Йерусалим.

По време на визитата Борисов ще проведе среща на четири очи с израелския си колега г-н Бенямин Нетаняху и с президента Шимон Перес.

В делегацията от българска страна са включени министрите Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко, Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко.

В програмата на посещението е предвидена церемония по подписването на двустранни документи в присъствието на двамата министър-председатели: "Проект на споразумение между правителството на Република България и правителството на държавата Израел за сътрудничество в областта на информационните технологии и съобщенията", "План между Министерството на здравеопазването на Република България и Министерството на здравеопазването на държавата Израел за сътрудничество в областта на здравеопазването и медицинската наука", "Програма за сътрудничество в областта на науката, културата и образованието за периода 2012 - 2014", "Споразумение между министерствата на външните работи за доходоносна дейност на членове на семейството на член на дипломатическа мисия или консулско председателство".

Последвайте канала на

837 1

Коментари 1

Добави коментар
145

2012.09.17 | 14:26

1
Два дена държавата на афто пилот

Добави коментар

Водещи новини