Парламентът изслушва служебния министър на енергетиката за финансово състояние на „Мини Марица-изток“ ЕАД

  • 26 юли 2024 06:07

  • 516
  • 2
Парламентът изслушва служебния министър на енергетиката за финансово състояние на „Мини Марица-изток“ ЕАД
© Bulphoto/архив

Парламентът ще изслуша служебния министър на енергетиката Владимир МалиновВладимир МалиновВладимир Малинов е назначен за министър на енергетиката в служебния кабинет с премиер за актуалното финансово състояние на „Мини Марица-изток“ ЕАД. Това предвижда точка първа на приетата програма за работа на депутатите. Вносители са депутати от парламентарната група (ПГ) на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

В парламентарния контрол ще участват служебният премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, вицепремиерът и министър на финансите Людмила ПетковаЛюдмила ПетковаЛюдмила Петкова е назначена за вицепремиер и министър на финансите в служебния кабинет с, както и министрите Владимир МалиновВладимир МалиновВладимир Малинов е назначен за министър на енергетиката в служебния кабинет с премиер, Евтим Милошев, Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в, Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Иванов е назначен за министър на труда и социалната политика в служебния кабинет с, Петър ДимитровПетър ДимитровПетър Димитров е назначен за министър на околната среда водите в служебния кабинет с, Петко НиколовПетко НиколовПетко Николов е назначен за министър на икономиката и индустрията в служебния кабинет с и Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника.

Днес се очаква да се стигне и до решение дали депутатите ще почиват и от кога евентуално този август, както е по правилника за работа на Народното. събрание. Темата е предизвикала спор на вчерашния председателски съвет, за което съобщи пред медиите председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Вера депутати от ИТН и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е внесоха и проект на решение за отмяна на лятната ваканция на парламента за 2024 г.

ИТН и БСП поискаха отмяна на лятната ваканция на парламента

Последвайте канала на

Десислава Станева
516 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.26 | 09:18

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.07.26 | 07:36

1
САЩ и ЕС ЛАЙНА РЯДКИ. САМО РОССИЯ МАТУШКА СЛАВЯНСКА!

Добави коментар

Водещи новини