Терзиев: Надеждата ми е до края на мандата да не загубим устрема си и да направим София прекрасен град

  • 25 юли 2024 11:26

  • 313
  • 4
Терзиев: Надеждата ми е до края на мандата да не загубим устрема си и да направим София прекрасен град
© Булфото (архив)

Надеждата ми е до края на мандата да не загубим устрема си и да направим София прекрасен град. Това заяви кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите на брифинг пред журналисти в Столичния общински съвет (СОС) във връзка с управленската си програма, която беше публикувана по-рано днес на сайта на Столичната община, почти девет месеца след встъпването му в длъжност.

"Внесохме програмата за управление на нашата администрация, доста всеобхватен документ, който се надявам всеки един, който го интересува, да се запознае с него, има доста информация, амбициозна е", заяви при представянето ѝ Терзиев.

Той разказа, че преди два дни в една от комисиите на СОС е чул от опозицията, че ще бъде направено всичко възможно "да бъде доубит устремът на управляващите". Защо да убиеш устрема на някого - това да имаме канализация, да имаме пътища, по които да си караме колите, да има тротоари, да има паркове, които са добре поддържани, да имаме достъп до планината, това да искаме да нямаме, коментира Терзиев.

Хекимян: Кметът пусна Вълка в кошарата

Той изрази надежда до края на мандата устремът да не бъде загубен. Да направим София прекрасен град, какъвто има всички дадености да бъде, такъв, какъвто го обичаме, като всеки от нас работи с много любов, за да има бъдеще. Терзиев изрази надежда, докато ръководството на Столичната община преследва своята амбициозна програма, "да намалее желанието на другата страна да ни убива устрема". Според кмета е важно да се намери път към това всички политически сили в СОС да работят заедно, защото, това което се направи за града, ще остане и след години.

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите изрази надежда да се спре с тази игра на рушене и на доказване как никой, освен едни определени партии, не може да управлява, защото няма капацитет. "Да се замислим какво дължим на софиянци, за да реализираме амбициозните цели за града. Управляващите се сменят, но любовта към града не бива да се сменя", каза още столичният кмет.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
313 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.07.25 | 11:37

1
Терзиев: Надеждата ми е до края на мандата да не загубим устрема си и да направим София прекрасен град ИНФАНТИЛ.

2024.07.25 | 12:30

2
Боже пази София от такъв устрем.
Бегай

2024.07.25 | 14:05

3
Нещо да е направено? Вижте само в какво състояние са кофите за боклук и отпадъците около тях - в цяла София!

2024.07.25 | 15:56

4
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> bitly.cx/arctik

Добави коментар

Водещи новини