Петър Стоянов:Не пасвам на новите играчи в политиката

  • 06 септември 2012 08:18

  • 855
  • 3
Петър Стоянов:Не пасвам на новите играчи в политиката
© Булфото

На фона на тази криза едва ли управляващите смятат, че хората живеят по-добре. Българинът не живее добре. Това заяви президентът Петър Стоянов в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Няма да се върна в политиката със сигурност. Истината е,че българската политика се промени доста. Появиха се нови играчи и нови избиратели, моето време лека по лека мина. Не пасвам, в известен смисъл, на новите играчи", категоричен е Стоянов.

Според него, ако търсим аналогия с противопоставянето на БСП и СДС  и сегашното положение има голяма разлика между двете, защото в момента липсва ентусиазма. Днешният политически сблъсък няма нищо общо с предишния политически сблъсък, защото предишният беше сблъсък с цивилизации.

"Не мисля,  че е дошъл края на СДС, аз не мога да хвърля камък по тази партия. Носталгичен СДС-ар съм. Много ми се иска партията да получи един импулс на възраждане и да се върне подобаващо в политиката. Искам да ги призова да забравят малко личния си интерес", каза още Петър Стоянов.

Последвайте канала на

855 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.09.09 | 09:41

3
Що бре, Петьо, що така говориш? Ей виж го сегашният президент - Плевнелиев - лика прилика сте си. И двамата имате някакъв антируски комплекс, и двамата се хващате за палците на краката като чуете американския химн, и двамата сте обратни. За Плевнелиев още не съм чул, но за теб, Петьо, не са един и двама хората, които са те виждали с любовника ти по пътуванията извън страната...
145

2012.09.07 | 20:46

2
То преди не пасваше ама се буташе в политиката
2

2012.09.07 | 20:46

1
Лицемер,ама взимаш измислената пенсия от тези игрички без да си полезен.

Добави коментар

Водещи новини