Байрам Байрам: Има фактори, които не искат ДПС да участва в управлението

  • 19 юли 2024 08:10

  • 1062
  • 6
Байрам Байрам: Има фактори, които не искат ДПС да участва в управлението
© БТВ

Ще има постановление на Министерски съвет, който ще въведе механизъм за обезщетяване на пострадалите при пожарите. Това заяви пред БТВ Байрам Байрам от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, който беше избран за председател на Комисията по бюджет и финанси в НС.

Всички политически партии бяхме категорични, че ако се наложи ще има и актуализация на Бюджета, за да се допълнят средствата.

И допълни, че МС ще се задължи да намери ресурс за специализирана техника за гасене на пожари, включително и хеликоптери. Това ще бъде включено в бюджета на 2025 г. 

Всички претърпели щети от пожарите ще получат помощ от държавата

Байрам коментира, че има самолети, но трудно могат да се ползват за гасене на пожари, а отделна тема е и това, че няма кадри, които да управляват машините. 

За интригите в ДПС

"На 9 юни ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с постигна исторически резултат", разкри Байрам Байрам.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с каза, че ще подкрепи първата политическа сила, не ГЕРБ, допълни той. 

Според него "някои фактори не искат да има стабилно правителство". "Има фактори, които не искат ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да участва в управлението."

"Деребеите" трупали богатство на гърба на хората. ще разберете най-скоро кой е "големият енергиен и застрахователен бос стои зад скандала в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с". 

"Новото начало, за което се говори, не е създаването на нова партия, това не е на дневен ред. Г-н Пеевски не е говорил на тези тема с мен, не съм и чул."

Йордан Цонев: Пеевски извади ДПС от изолацията, това е преврат срещу него

"Новото начало започна и с приемането на бюджета. 450 млн. са отпуснати за инфраструктурни проекти към общините на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и това е благодарение на г-н Пеевски. Основната идея за приемането на Приложение 3 към бюджета за общините бе на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и всички политически сили се обединихме около това", припомни той.

Запитан дали все още смята, че Доган и Пеевски са като баща и син, както е споменавал и преди, той отново бе категоричен: "Убеден съм в това".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1062 6

Коментари 6

Добави коментар
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2024.07.19 | 09:58

6
ВСИЧКИ ЩЕ ЧУКАТЕ КАМЪНИ ПО НОВОТО БЕЛЕНЕ, КУPBИ БЕЗРОДНИ.

2024.07.19 | 09:24

5
bairqm4o ti sas vsqka poiava po tv ti stava6 vse po sme6en be bace nau4i se da govori6 na bg i togava izlez da govori6
ххх

2024.07.19 | 09:17

4
мноооого крадете бе пич
????

2024.07.19 | 09:03

3
КОЕ "дпс", "дпс-МАГНИТСКИ","дпс-Чакъров" или "Н-дпс",КОЕ другарю ?!
Снежко Снежев

2024.07.19 | 08:53

2
Фактори?!? Я се погледни в огледалото бре, нерез рязан!

2024.07.19 | 08:51

1
toz bg ne znae politik stanal

Добави коментар

Водещи новини