Премиерът Главчев свиква Съвета по сигурността към МС

  • 19 юли 2024 07:43

  • 456
  • 4
Премиерът Главчев свиква Съвета по сигурността към МС
© Булфото (архив)

Очаква се днес служебният министър-председател Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в да свика Съвета по сигурността към Министерския съвет. Това обяви лично Главчев на 18 юли късно вечерта в ямболското село Воден - едно от най-пострадалите от пожарите населени места.

По разпореждане на премиера Главчев министърът на транспорта и съобщенията Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника е влязъл в комуникация с мобилните оператори, съобщиха от правителствената пресслужба. Те ще поставят мобилна клетка още тези дни, така че селото да има комуникация. Виждаме, че това е решаващо, когато има такава ситуация, отбеляза снощи премиерът. 

Премиерът Главчев: Ще се провери дали адекватно са реагирали пожарникарите, ако има пропуски, ще бъдат взети мерки

Пострадалите ще получат всички помощи, които им се полагат по закон във възможно най-бърз срок, заяви още министър-председателят. Главчев отново благодари на пожарникарите, военнослужещите и доброволците, които на първа линия се борят с огнената стихия и работят на предела на силите си. По думите му най-важният показател за усилията им в настоящата тежка ситуация е, че хората са спасени и няма жертви. Главчев добави, че в село Воден ще бъде извършена проверка и ако се установят пропуски, ще бъдат взети мерки своевременно. 

Вчера вечерта премиерът посети и село Крайново, в района на което има активен пожар. 

Ще бъдат извършени проверки и ако се установят пропуски, ще бъдат взети съответните мерки, заяви пред журналисти служебният премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, който на 18 юли късно вечерта пристигна в пострадалото от пожарите село Воден. Затова съм тук, за да видя дали има пропуски, каза той. Ако има пропуски, бъдете сигурни, че ще вземем адекватни решения, допълни служебният премиер.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
456 4

Коментари 4

Добави коментар
тра-ла-ла

2024.07.19 | 08:05

1
Извикъл някои да пият кафе, а къщите на хората горят.

2024.07.19 | 08:44

2
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
Рангел

2024.07.19 | 08:53

3
Всички което вършат е след дъж качулка. Важно е да ближат задници,за да гушкат дивиденти.
????

2024.07.19 | 08:57

4
А,ще ОБЯСНИ ли ТАМ Главчев,за "Сребреница",СЛУЖБИТЕ ???? ТАМ,ТАМ,ТАМ е ПРОБЛЕМА на България ЗАВИСИМОСТИ,КОРУПЦИЯ !!! НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини