Георги Георгиев: Окончателно и официално София е оставена без поддръжка за осигуряване на безопасността на пътя

  • 17 юли 2024 12:19

  • 200
  • 3
Георги Георгиев: Окончателно и официално София е оставена без поддръжка за осигуряване на безопасността на пътя
© Фейсбук

Окончателно и официално София е оставена без поддръжка за осигуряване на безопасността на пътя. По същото време, когато ние внасяме в парламента законопроекта за контрол на скоростта с общинските камери, кметът на София е зарязал тотално поддръжката на инфраструктурата за пътна безопасност, пише във фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска.

Столична община в момента:

НЕ МОЖЕ да опреснява и полага маркировка,

НЕ МОЖЕ да поправя и сменя пътни знаци,

НЕ МОЖЕ да прави пешеходни пътеки или да ги обезопасява със защитни острови.

Не може! Не от глупост, не от обикновено неможене, а от умишлено безхаберие.

Хекимян: Ремонтът на "Патриарха" е некачествен и асфалтът е на пюре

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите и неговият екип напълно съзнателно са оставили столицата на България без действащи договори за пътна безопасност и изграждане на елементи на организация на движението. Старите договори, сключени през 2020 г., са изтекли през юни и началото на юли тази година. Съгласно вътрешните правила процедурите се обявяват 6 месеца преди изтичането на договорите, нищо подобно не се е случило. Нито 6 нито 3, нито дори един месец по-рано. Няма обявени процедури, няма дори намерение да се проведе открита публична процедура за поддръжка на пътната безопасност в София. Толкова за откритите процедури и високият професионализъм на „подготвения екип от ден първи“ на Терзиев.

Сега има само два въпроса:

1. Кметът Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите ще понесе ли лична отговорност при следващия пътен инцидент, причинен от неговото бездействие?

2. Възнамерява ли изобщо Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите да обяви публични търгове за поддръжка на пътната безопасност или ще замести откритите конкурси с нещо от станалите му любими процедури на пряко договаряне?

Последвайте канала на

Радина Лазарова
200 3

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.17 | 12:57

1
Стига предизборни фойерверки. 15 години фандЪкова и джипко бибитков - вашите кметове така съсипаха София, че я превърнаха в бетонно подобие на родното си село барабар със стъргалото. Аман от столичани прескачащи релсите на трамвая, дошли да ни учат как да живеем. Баста.
релсите

2024.07.17 | 13:15

2
столичани в повече?

2024.07.17 | 14:58

3
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини