Слави Трифонов: Днешното заседание на СОС беше като на маймуни, избягали от лудницата

  • 11 юли 2024 20:57

  • 2057
  • 15
Слави Трифонов: Днешното заседание на СОС беше като на маймуни, избягали от лудницата
© Bulphoto (архив)

„Сигурен съм, че загледани, в това, което се случва в Народното събрание, много от вас са пропуснали фарса, разигран в най-големия местен парламент – Столичния общински съвет. Днес там бяха сменени гербаджийските шефове на редица общински дружества като „Център за градска мобилност“, „Столичен електротранспорт“, „Столичен автотранспорт“, „Метрополитен“, „Топлофикация София“ и „Софинвест“. Това заседание, обаче, днес се е превърнало в нещо средно между книгите „Планетата на маймуните“ и „Полет над кукувиче гнездо“, тоест, нещо като заседание на маймуни избягали от лудницата.“ Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенСлави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

„За какво става дума? Месеци наред от „Спаси София” и ПП-ДБ повтарят и говорят за корумпираните шефове на столичните дружества и невероятните схеми разигравани от тях. Месеци наред говореха как трябва веднага да се сменят тези долни корумпета. И сега, когато общинският съвет взе да ги сменя, същите тези взеха да вият срещу това. Дори обявиха един от тях - Стоян Братоев, директор на „Метрополитен“ за най-важния и нужен на тях човек, забравяйки колко пъти са плюли срещу същото това дружество. А новоизлюпеният и все още кмет, Васил Терзиев, заяви че „Изхвърлянето на Стоян Братоев като директор на „Метрополитен“ е атентат срещу софиянци“. Брей! Откъде тази политическа шизофрения? Нали до вчера тези всичките и този същият бяха гербаджийски схемаджии. Сега ваши схемаджии ли станаха“, написа още Трифонов.

„Но това не е било всичко на този епохален ден за СОС. По време на заседанието общинските съветници от ПП-ДБ и СС са обиждали колегите си, проклинали са роднините им, заплашвали са ги, че когато имат нужда от помощ, те ще направят всичко да им се случват само лоши неща“, заяви лидерът на ИТН в своя пост.

Васил Терзиев: Никой не познава новите ръководители в общинските дружества

„И черешката на тортата! Някакъв от тях по едно време е станал прав от мястото си и почнал да пищи като жена! Да пищи. Просто така да пищи! Днес заседанието е било все едно група луди шимпанзета, избягали от психиатрия, са отишли на събрание да решават съдбата на два милиона и половина софиянци. Получих информация, че тези хора са имали нареждане от Лена Бориславова да провалят заседанието по два начина. Единият е бил да се опитат да предизвикат безредици, а вторият да се обадят, че има бомба. И мозъчетата им са стигнали само до там, че да стане някакъв и да почне да пищи. Евала! И това, защото общинският съвет маха всички онези гадни гербаджийски шефове, срещу които говориха, слага временно изпълняващи и дава старт на конкурси за нови директори. Това ако не е политическа шизофрения, не знам какво е“, написа Трифонов.

„Явно групичката от ПП-ДБ и розовите небинарни еднорози от „Спаси София” не могат да преживеят, че не са мнозинство. Е, ами не сте. И Слава Богу, защото София не заслужава да я управляват такива като вас“, пише още Трифонов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2057 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
gunio

2024.07.12 | 08:06

15
оди се шибай в чалготеката бе тупан.

2024.07.12 | 04:39

14
викам си, славуца, простия пеерас, нормално ли е реагирал на преврата на контрерата. чета - а, не, пак си е останал пеерас.
Крокодил надежда доййчева

2024.07.12 | 02:56

13
!!! надежда доййчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се. Много си грозна, като залудо разносиш миризливата пуутка. Гроозна и гадна ехидна мутра с грозен увиснал нос.
Боримиров

2024.07.11 | 23:35

12
Mlakvai mrasnik nali znaesh ,,,,
АКВАРИУМ

2024.07.11 | 23:07

10
СЛУЖИТЕ ЗА КУКЛИ ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИТЕ ИЗРОДЩИНАТА С МЪКИ И СТРАДАНИЯ

2024.07.11 | 23:09

11
ПРЕДУПРЕДИХ ОТДАВНА ГАДНИ ИЗРОДИ
ФИКОСИТЕ НЕ МИСЛЯТ

2024.07.11 | 23:04

9
МЕХАНИЧНО ДОКАТО СА ЖИВИ
BERLIN TRiNiTRA Zentrum

2024.07.11 | 22:23

8
Nasila me darjish v ludnizata 14 godini. KILAR CREISI DROGEN ZIGOIiNA
BERLIN TRiNiTRA Zentrum

2024.07.11 | 22:15

7
Nasila me darjish v ludnizata 14 godini. KILAR CREISI DROGEN

2024.07.11 | 22:07

6
Слафчу прилича на избягал от криптата.

2024.07.11 | 21:25

5
Диванния експерт. Вие какво направихте,когато имахте възможност? Изcpaxте се на лицата на хората. Сега си трай, говнояд проклет.

Добави коментар

Водещи новини