Ивелин Михайлов за разследваща го комисия в НС: Това е най-важното решение, което се взе през последните 35 години

  • 11 юли 2024 20:47

  • 1649
  • 7
Ивелин Михайлов за разследваща го комисия в НС: Това е най-важното решение, което се взе през последните 35 години
© Булфото (архив)

"Това е наистина най-важното решение, което се взе през последните 35 години в България и вярвам, че след него България ще тръгне нагоре. Може да станем космическа сила, междугалактическа и всякакви други неща, които могат да се случат", това каза Ивелин Михайлов от "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" по повод сформираната днес в Народното събрание, който има за дзелб следва да установи всички факти и обстоятелства относно наличие на извършени престъпления от страна на Ивелин Михайлов и свързани с него физически и юридически лица и изградения комплекс „Исторически парк”, предаде Blagoevgrad24.bg.


Идеологът на ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през заяви още: Уникално решение от страна на две партии, които се радвам, че най-накрая намериха съмишлие. По-скоро три - американският агент полк. Николай МарковНиколай МарковНиколай Марков е роден на 26 април 1970 година в Нова Загора.   Завършва Висшето военно, бореца за свобода и излизане от НАТО г-н Костадин Костадинов и обратно хората, които са изцяло на евроатлантическа позиция, "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

"Виждаме, че може партии, които са на изцяло различни позиции да бъдат обединени от нещо и това е Историческия парк и партия "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през". Радваме се, че постигаме обединителният ефект в България", добави Михайлов в Благоевград.

На въпрос, свързан с това дали се притеснява, че ще бъде проверяван не само от ДАНС, МВР и НАП , но и от парламентарна комисия, той отговори, че всъщност за него това е гордост.

Временна комисия в НС ще проверява Ивелин Михайлов и "Исторически парк"

"Всяко нещо, което е неудобно на властта, показва, че е нещо правилно. Как да ме притеснява? Аз се гордея. Рано или късно и аз, и вие ще си заминем от този свят, въпросът е да живеем достойно и да правим нещата, в които вярваме. Щом едни хора, които аз смятам за престъпници ме проверяват и казват, че аз съм нещо противоположно на тях, то това е гордост", отбеляза Михайлов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1649 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.07.11 | 20:58

1
страх ли те тресе червен лизач
баба гицка

2024.07.11 | 21:59

4
Духам на червени пичове

2024.07.11 | 21:30

2
Браво, Михайлов!!!
Bss

2024.07.11 | 21:37

3
Велик човек, евала, много правилно казва, всички ще умрем рано или късно, важното е какъв живот си живял
Емѝ...КАТИЛА

2024.07.11 | 22:00

5
ПРЪЦ..... ПРЪЦ....ЛУДА СЪМ...ААААХХХ .....МЯУУУУ....УРУНГЕЛЛ....

2024.07.12 | 04:42

6
патриотичните лайна кипят
патриот

2024.07.12 | 18:39

7
Духал съм на много грозни цигани и Ахмед Муса в Ловешкия затвор.

Добави коментар

Водещи новини