Първан Симеонов и Стойчо Стоев с горещ коментар в немилост ли ще изпадне Делян Пеевски

  • 09 юли 2024 08:13

  • 5663
  • 11
© Кадър - Нова телевизия

В ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма два центъра на власт. В случая единия лидер говори, а другия мълчи, така че няма два центъра на власт. Единственият център на власт в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е този, който мълчи и той се казва Ахмед Доган. Това е ясно и на хората, и на Пеевски. Независимо какъв финансов ресурс има, Пеевски е слаб. Той и Божков има много пари, яви се на избори и видяхте какво стана. Т.е. само с пари резултати на избори не се правят.  Това заяви в ефира на Нова телевизия  Стойчо Стойчев. 

Ако се позовем на опита от миналото Доган има наистина трагична история по отношение на наследниците си. А Пеевски има трагичната история на наследник. Първо трябваше да е наследник на Цветан Василев, след това и на Илия Павлов. Ако ги мислим в такива категории, нищо хубаво няма да излезе. Така че цялата тази мелодрама трябва да я оставим настрана. Единственият въпрос е защо Доган е дал тази препоръка на парламентарната група часове преди гласуването да не подкрепят кабинета на ГЕРБ и Росен Желязков. Защото отвъд взаимоотношенията в партията имахме твърда подкрепа от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за кабинет на ГЕРБ и изведнъж идва препоръка от Доган да не се гласува, коментира той.

Абсолютно вярно е, че когато от една страна имаме човек с пари, а от друга страна човек с идеи и хора, в един момент винаги по-силен е този с хората и идеите, а този с парите свършва. Така че всяка политика е по-силна от всеки бизнес, коментира Първан Симеонов.

Очевидно беше, че Борисов не искаше този кабинет да мине, той беше за демонстрация. Ако искаше да мине, той щеше да направи експертно правителство, а той направи партийно такова. Т.е. явно е, че не искаше да минава, защото на Борисов изобщо не му е удобно това, което стана на изборите. Да, той победи, но остава сам само с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в кабинета. Сега стана много интересна ситуацията с цепнатината в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Срещу Пеевски е Доган, Борисов, Радев. Т.е. ако Борисов и Пеевски са заедно, е лошо. Но ако Борисов е сам другите партии са склонни да мислят и да го разглеждат като част от някакво управление. Ако е вярно това, това може да е шанс за някакъв технически кабинет. Т.е. нещо като всички срещу Пеевски, коментира той.

Ще опитат ли от ДПС да съставят правителство?

Т.е. ако се окаже, че Пеевски е в немилост, има някакъв минимален шанс за някаква легитимна форма на правителство, посочи той. 

Този сценарии е доста екзотичен, но дори и да се случи ще е с кратък живот. Все по-вероятно е, че отиваме на избори. Всички говорят колко ще е пагубно пак да избираме на есен, но аз не съм убеден, че това е по-лошо, отколкото да се сглоби някакво правителство от немай къде. Не може кабинетът да е самоцел, просто за да го има, не става, коментира Стойчев. 

Последвайте канала на

Калина Христова
5663 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Крокодил надежда доййчева

2024.07.09 | 08:56

1
!!! надежда доййчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се.

2024.07.09 | 08:59

4
!!! надежда доййчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка.

2024.07.09 | 08:58

3
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеъ.р ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Наде.жда Дойч.ева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!
Мангал надежда доййчева

2024.07.09 | 08:57

2
Мангалко надежда дой.чева само, като ти гледам грозна и гадна ехидна мутра с грозен и увиснал нос.

2024.07.09 | 09:26

5
peevski si zaminava i vsi4ki bg ot partiata

2024.07.09 | 09:33

6
Мъжeте наскоро наyчих, че има лeкаpство, което ви пoзволява да yдължите млaдоcтта, след сeдмица на приeмане на лeкaрствoтo: eрeкцията е сyпер, има 2 пъти повече енеpгия, започна да отcлабва и като цяло се почyвства млад. Съвeтвам всички да опитат, защото животът е eдин----> use.my/wirex

2024.07.09 | 09:42

7
ne razbiram zashto se komentira svinskata loi peevski turcite ne ponasiat svinete ne gi iadat i mraziat boklukat
Анонимен

2024.07.09 | 10:17

8
Да го ядат плъховете както капитан Петко войвода българският народ е страдал повече от българските чорбаджии изедници колкото от турците тоя е същия
Кражби

2024.07.09 | 10:18

9
Престъпната шайка на Борисов е невъзможна без СОБСТВЕН ГЛABEH ПРОKУPOP

2024.07.09 | 11:23

10
Тези анализатори се облажиха и от кафявото на доги.
!!!

2024.07.09 | 11:34

11
Тези двамата другари,да не ни отвличат ВНИМАНИЕТО,а да ОБЯСНЯТ :ЗАЩО предложеното правителство от ШАЙКАТА ОПГ"герб" НЕ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ????!!! ЗАЩО????

Добави коментар

Водещи новини