Областният съвет на ДПС – Силистра застава зад решението на Ахмед Доган

  • 05 юли 2024 13:08

  • 807
  • 2
Областният съвет на ДПС – Силистра застава зад решението на Ахмед Доган
© Булфото (архив)

Областният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с – Силистра подкрепя единството в партията и застава зад решението на почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с – г-н Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Декларацията е подписана, както от областната и общински структури, така и от кметове и председатели на Общински съвети по места, издигнати от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Бивши политически фигури съобщават, че членове на Движението са разтревожени от случващото се.

ДПС-Търговище зове всички заедно, обединени от Доган, Пеевски и Чакъров, да продължат напред

Тези процеси не са характерни за Движението за права и свободи, коментира Орхан Мемиш, депутат в 7-ото Велико Народно събрание, който е бил за известно време и началник на кабинета на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, предаде БНР. Баща е на народният представител в 50-ото НС Левент Мемиш, един от гласувалите "против":

"Г-н Доган, както знаете, освен, че е почетен председател, пожизнено, е с абсолютно всички функции, които си е имал навремето. Така че сега в момента той назначава, обърнете внимание. А тези, че са някакви, които се обявяват за председатели, те трябва да се съобразяват. Няма нещо опасно, обаче има нещо много тревожно. Хората казват - да взимаме ли лопатите, да идват. С една дума - много са тревожни нещата".

Орхан Мемиш заяви още, че никога не е допускал, че нещо такова може да се случи в Движението за права и свободи.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
807 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Астор

2024.07.05 | 15:22

2
Е Мемишите как да не реват за Ахмед Доганя....? Бащата депутат,сега и синът му,тая работа без Сокола няма как да се случи.

2024.07.05 | 14:47

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини