Даниел Митов: ПП-ДБ пречат на съставянето на евроатлантически правителства в България

  • 04 юли 2024 17:52

  • 1828
  • 50
Даниел Митов: ПП-ДБ пречат на съставянето на евроатлантически правителства в България
© БТВ

Няма как да не сме разочаровани, тъй като няма правителство, а България има нужда от редовен кабинет. За мен в този парламент е изчерпан разговорът дали ще има правителство. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, по повод провала на проектокабинета "Желязков".

В една демокрация редовен кабинет може да се случи около спечелилата партия. Там е основната легитимност. Не малко задачи стоят пред държавата, като членството в Шенген и еврозоната, парите по Плана за възстановяване и устойчивост, Много са проблемите, ние си ги знаем. Вчера ми направи впечатление, че няма дебат за това, а имаше оплаквания за минали неща, заяви Митов.

След предишните избори ние си дадохме сметка, че каквото и да сме си наговорили по време на предизборната кампания, най-важна е съдбата на България. Затова подкрепихме кабинет, който изцяло беше съставен от представители на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", с изключение на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Това, което се случи вчера обаче ми дава основание да мисля, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от"се превърнаха в опозиция на европейския дневен ред на България. Още отначало те се обявиха за опозиция, без да знаят програмата ни. Такъв разговор можеше да бъде проведен от нас, но те отказаха, казаха – сърдити сме, отиваме в опозиция. Второ, влязоха в колаборация с "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" в две гласувания в парламента вчера. Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика ги изкомандва. Днес дойде и оферта от г-н Костадинов за правителство с третия мандат с подкрепата на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", посочи зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Възраждане" протяга ръка? Костадинов: Ключът е в ПП-ДБ

Това ми прилича много на проправяне на пътя към управление, което не е евроатлантическо. Вече е ясно кой пречи на съставянето на проевропейски и евроатлантически правителства в България – това са "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Това е станало ясно и на партньорите ни в Брюксел. Там започнаха да си дават сметка какво се се случвало през цялото време, включително с дерогацията на руски петрол и меморандума с "Джемкорп", отбеляза Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

В отговор на въпрос травмирани ли са в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от поредицата неуспехи да съставят правителство, след като печелят парламентарни избори, той заяви: "Ние не сме травмирани хора. Ние сме бойци и ще продължим да бъдем такива. Битката за европейска България ще продължи".

По думите му провалът на проектокабинета "Желязков" оборва твърденията, че съпредседателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на има влияние в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, определи трусовете в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като "процеси, каквито са текли във всяка една партия". Партиите имат моменти на вътрешни противоречия, каза той.


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1828 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
Само питам:

2024.07.06 | 09:20

50
ОЧИЛАТ ПУДЕЛ-КЪДРАВАТА СЮ, ВАШЕТО БОЙЧЕ ПОДАРИ ГАЗОПРОВОДА НА ПУТИН И "ЗАГУБИ" ПЪТНАТА КАРТА НА ПРОЕКТА....ТОВА ЛИ Е ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ???

2024.07.05 | 05:00

49
КАКВИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ СТЕ ВИЕ ? ЗАД ОКЕАНА ВИ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ!

2024.07.05 | 05:00

48
КАКВИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ СТЕ ВИЕ ? ЗАД ОКЕАНА ВИ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ!
Така ли?!

2024.07.04 | 22:36

47
Така ли бе, Къдравия?! Много си нагъл бе, Сю, и много мръсен! ДБ и ПП гласуваха против доказани ГЕРБерастки престъпници, които мутрата от СИК отново назначи за министри! Като почнеш от хасковското нищожество Добрев, чийто уличен и просташки език надминава дори този на Хаджи Тошко Африкански, като минеш през Костадин доктора, дето фалира и ограби няколко болници, защото е корумпиран и не става и за чеп за зеле, но особено Минзухарка, пардон - Теменужка, националната предателка ,която с подписа си хариза "уерски поток" на кремълското чудовище, платен с три милиарда наши пари и скри "Пътната карта"! Че тя отдавна трябваше да търка наровете на сливенския затвор бе, къдраво нищожество! А, нещо да кажеш за вечния Габровец, дето прибра по чекмеджетата ви един милиард за електронно правителство, ама такова никой не видя! Хайде, затваряй си мръсната си уста , защото си отврат! Това ли ти е "Евроатлантическото правителство" бе, Къдравия?! Впрочем,, по една телевизия бивш контраразузнавач каза, че ти си продукт на КГ и Кремъл, много дълго и старателно отглеждан! Напълно логично! От пръв костовист изтича при Пръмовата политическата проститутка, а после допълзя и до двора в Банкя! Ами, ти защо не заведе дело срещу тази телевизия, която те изкара агент на КГБ бе, Къдравия, защо?!

2024.07.04 | 20:56

46
ДАНЮ ГЪ ЗОЛИЗАЧА КРЪВ СЕ РЕ , ЧЕ ДОКАТО Е ЖИВ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОМИРИШЕ ХРАНИЛКАТА.
Ванга

2024.07.04 | 20:56

45
САМО К.ОМ.УНИСТ МОЖЕ ДА БЪДЕ БРИКСаджия, никой друг не иска да е под крилото на алчното самолюбиво ДЖ.УДЖЕ и наперения мандарин Си Дзин Пин!!!

2024.07.04 | 20:54

44
6IBANI EVROATLANTIZI ... FA6ISTI
Супер-Експерт

2024.07.04 | 20:50

43
Драга, къдрава Сю, не ПП-ДБ пречат за създаване на Проатлантическо Правителство ,а вашият вожд М.ут.р.аг.еньо, който трябва да бъде пенсиониран и изпратен далече зад граница, за да не влезе в з.ат.вора!!! По-голямо п.роклятие за България от Бойко е само Доган и ч.у.довището му Прасчо!

2024.07.04 | 20:47

42
Евроатлантическата мантра се оказа последното удобно убежище за всички негодници и бандити в България

2024.07.04 | 20:16

40
Страшен п,едал е тоя Митов!
ЛЪСКАЙ КРИВИЯ БАСТУН

2024.07.04 | 20:32

41
ТИ ИМАШ ПРОБЛЕМ СЪС СЕКСА. хАРЕСВАШ ГО НО той е мъж, хетеросексуален.

Добави коментар

Водещи новини