Боршош свиква извънредно изслушване на Васил Терзиев за Войнишкия паметник

  • 04 юли 2024 14:28

  • 450
  • 2
Боршош свиква извънредно изслушване на Васил Терзиев за Войнишкия паметник
© Булфото (архив)

По инициатива Мирослав Боршош ще бъде свикано извънредно съвместно заседание на Комисията по култура и на Комисията по архитектура в Столичния общински съвет (СОС), съобщиха от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Целта е да бъде изслушан кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите относно прекратяването на процедурата по възстановяване на Мемориала на Първи и Шести пехотен полк.

Заседанието ще се проведе на 5 юли 2024 г. (петък) от 11:00 ч. в зала 5 мна Столичния общински съвет.

Кметът Терзиев прекрати процедурата по възстановяването на Паметника на Първи и Шести пехотни полкове

„Мотивите за спирането на проекта трябва да бъдат обосновани пред цялото общество и пред нас, общинските съветници от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, които от годиним се борим за възстановяването на паметника“, подчертава председателят на Комисията по култура Мирослав Боршош.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
450 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.04 | 19:57

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
ДБ

2024.07.04 | 14:53

1
Че кой е Борошкович че ще свиква за нещо за което знае че не е ставало. Терзиев не е правил нищо такова и не може!

Добави коментар

Водещи новини