Ердуан Мехмед от ДПС смени отбора: Не бил гласувал "за", а "против" кабинета "Желязков"

  • 04 юли 2024 12:56

  • 3914
  • 5
Ердуан Мехмед от ДПС смени отбора: Не бил гласувал "за", а "против" кабинета "Желязков"
© ДПС

Ердуан Мехмед от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с с декларация до председателя на Народното събрание. 

Публикуваме декларацията без редакторска намеса: 

"Във връзка с провелото се заседание на 50-то Народно събрание на 03.07 и осъществилото се гласуване за избор на кабинет и министър-председател, заявявам, категорично, че вотът ми следва да се счита като гласувал ‘”против”, а не “За” подкрепа на така направеното предложени от ГЕРБ-СДС", пише депутатът. 

"Уважението и почитта ми към Почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са безкрайни и декларирам най-отговорно, че волята ми бе да спазя неговите насоки, поради което съм информирал Председателя на Народното събрание с искане за отразяване на реално изявения от мен вот.

Подкрепям изцяло мъдрите насоки на д-р Ахмед Доган в тези кризисни времена, настъпили за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и заявявам твърдо, че стоя зад неговите указания."

Пеевски vs Доган: кой лагер подкрепиха депутатите от ДПС?

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3914 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
хъ

2024.07.04 | 14:38

5
Тоя го е страх, че ще изпадне от хранилката.

2024.07.04 | 13:40

4
ТУРЦИЯ показа ЧЕРВЕН КАРТОН на ЕВРОНАТО ДПС и ГЕРБ вчера официално. Какво го криете? Затова и МАРКОВИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЕ МОЖАХА ДА ГЛАСУВАТ за ЕВРОНАТО ГЕРБ ДПС, както беше планиран трикът на Борисов, всичко се развива преди 10ч. и ВСИЧКИ са уведомени, че 15 депутата от ДПС няма да гласуват за ГЕРБ с което се обезмисля и трикът МАРКОВ - БОРИСОВ. България е време да поеме по пътя на съюз с ЕВРАЗИЯ, РУСИЯ и БРИКС, това казват събитията! ВЕКТОРА на ТУРСКАТА ПОЛИТИКА СЕ СМЕНИ И НЕ Е ЕВРОНАТО ПОКЛОНИЧЕСКИ КЪМ САЩ и ЕС КАКТО ПРЕЗ 90-те, а е НЕУТРАЛИТЕТ И БРИКС!

2024.07.04 | 13:30

3
ТУРЦИЯ показа ЧЕРВЕН КАРТОН на ЕВРОНАТО ДПС и ГЕРБ вчера официално. Какво го криете? Затова и МАРКОВИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЕ МОЖАХА ДА ГЛАСУВАТ за ЕВРОНАТО ГЕРБ ДПС, както беше планиран трикът на Борисов, всичко се развива преди 10ч. и ВСИЧКИ са уведомени, че 15 депутата от ДПС няма да гласуват за ГЕРБ с което се обезмисля и трикът МАРКОВ - БОРИСОВ. България е време да поеме по пътя на съюз с ЕВРАЗИЯ, РУСИЯ и БРИКС, това казват събитията!
KALKANCI

2024.07.04 | 13:30

2
PODMAZVAC DOLEN.ZARADI TAKIVA KATO TEB SME V TOVA SISTOYANIE

2024.07.04 | 13:19

1
ай, ай, тия съвсем изперкаха.

Добави коментар

Водещи новини