Стоян Михайлев: Ако получим втория мандат, ще подходим държавнически

  • 04 юли 2024 07:57

  • 274
  • 1
Стоян Михайлев: Ако получим втория мандат, ще подходим държавнически
© Кадър - Нова телевизия

Ако президентът ни връчи втория мандат, ще подходим държавнически при съставянето на кабинет. Това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев.

„Чувал съм, че са били заплашвани. Подобни разкази са достигали до мен. И то не от вчера, а от по-предишни дни. Не съм говорил лично с никой от колегите от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, но депутати от ПП-ДБ разказваха за свои лични разговори с някои от тях. Те са казвали: "Ние мислехме, че вие първи ще се разцепите, но ние май ще ви изпреварим". Детайли от заплахите не знам, но със сигурност подобни претеснения са били споделени доста по-рано", коментира той въпроса дали негови колеги от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са споделяли за отправени към тях заплахи от страна на лидера на парламентарната група на фона на разцеплението в партията. 

Надежда Йорданова каза възможен партньор ли е ГЕРБ на ПП-ДБ

По думите на Михалев случващото се в Движението за права и свободи е "избор между Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Ахмед Доган"."Не мога да кажа в този избор има ли добро. Защото това е много спорно. Още повече, че исторически ние винаги сме показвали още в предишни наши представителства, още от времето на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, на "Синята коалиция", че ДПС е една много сериозна заплаха за българската демокрация и нека да не забравяме, че възходът на Пеевски стана точно посредством Доган", подчерта той.

Той подчерта, че все още не е обсъждан вариант на кого е бъде предложено партньорство, ако президентът връчи на ПП-ДБ втория мандат: "Естествено, че ще подходим държавнически. Ние сме отговорна политическа сила и не можем да си представим, че с лека ръка ще погледнем на този вариант". 

И допълни: "Нашите условия са на масата още от предишния парламент. Ако бяха приети (от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - бел. ред.), сега нямаше да бъдем в тази ситуация. Изобщо нямаше да има избори. Нашите условия са на масата. Те не са се променили и не сме поставили някакви фиксации, които просто ето така искаме да си наложим. Това са изисквания на нашите избиратели". 

Последвайте канала на

Калина Христова
274 1

Коментари 1

Добави коментар
AtilaFox

2024.07.04 | 09:03

1
❤️Здравейте) Казвам се Мирослав Блажев, на 48 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки с други мъже) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN

Добави коментар

Водещи новини