ДПС – Търговище снема доверието си от Джейхан Ибрямов

  • 04 юли 2024 07:58

  • 978
  • 0
ДПС – Търговище снема доверието си от Джейхан Ибрямов
© Novini.bg/Canva

Областният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Търговище снема доверието си от народния представител Джейхан Ибрямов, това се съобщава във Facebook страницата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Търговище.

От справка, разпространена вчера от пресцентъра на парламента след гласуването за проектокабинета, предложен от ГЕРБ-СДС, става ясно, че Ибрямов е гласувал с "въздържал се".

В решението на областната структура се предлага той да бъде отстранен от Централния съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и от Централното оперативно бюро, както и като народен представител от парламентарната група.

Пеевски vs Доган: кой лагер подкрепиха депутатите от ДПС?

В профила си в социалната мрежа, Ибрямов заяви, че е гласувал "против" проектокабинета на ГЕРБ, а не "въздържал се".

"Вотът ми е съгласно решението на почетния председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от", написа той.

Вчера 30 депутати от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с подкрепиха проектоправителството, 14 гласуваха - "против".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
978 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини