Доц. Чолаков, политолог: Наблюдаваме края на ерата „Доган“ в ДПС, не изключвам „отцеубийство“

  • 03 юли 2024 18:47

  • 7080
  • 6
Доц. Чолаков, политолог: Наблюдаваме края на ерата „Доган“ в ДПС, не изключвам „отцеубийство“
© Кадър: Нова нюз

Тази драма в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с засенчи драмата по формирането на правителството на г-н Желязков и тя е изключително важна. Преди няколко месеца казах, че предстои да се види дали този експеримент с двама лидери в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще се окаже успешен. Наблюдаваме края на епохата „Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от“. Това коментира политологът доц. Петър Чолаков в интервю за NOVA NEWS.

Той посочи, че има ясно противопоставяне между Доган и неговия „син“ Пеевски, като допусна, че не е изключено да се стигне до „отцеубийство“.

От хора, които познават Доган, знам, че той е много отмъстителен и мисля, че няма да се даде без бой. Така че предстои да видим дали тази вътрешна война в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще бъде продължителна, или ще приключи набързо, добави доц. Чолаков.

Пеевски заплаши с изключване депутатите от ДПС, които не подкрепиха проектокабинета "Желязков"

По думите му решението на Доган Движението да се ръководи от двама лидери е било разумно, тъй като самият Пеевски „не е долюбван от много депесари“, поради което е бил предложен и Джевдет Чакъров за съпредседател.

Той (Чакъров, б.р.) не е просто украшение там, защото поведението на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на издава много голямо властолюбие и липса на всякаква политическа прагматичност. Пеевски има много лостове, за да наложи волята си в партията, но това може да доведе до бунтове по места, предупреди политологът.

Според него най-голямата грешка на почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е била тази, че прекалено много се е доверил на Пеевски.

В заключение доц. Чолаков прогнозира, че по всяка вероятност пак ще ходим на предсрочни парламентарни избори. Що се касае до третия мандат, той изложи хипотеза, че президентът ще го връчи или на „Има такъв народ“, или на БСП.

Последвайте канала на

Владимир Василев
7080 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
7777

2024.07.04 | 01:56

6
Платени идиоти тая бълха пеевски е пешка на доган

2024.07.03 | 23:40

5
Я КАКВО МАЗНО ЧЕНГЕ ХАХА

2024.07.03 | 22:34

4
България се събужда. България НЕ Е ЕВРОНАТОВСКА. ДПС СЪЩО НА 35% НЕ Е ЕВРОНАТОВСКО. ВСИЧКИ от АЗЕРБАЙДЖАН, ГРУЗИЯ до ЧЕРНА ГОРА, до АВСТРИЯ и до СЛОВАКИЯ НЕ СА ЕВРОНАТОВСКИ. 90 % от ГРАЖДАНИТЕ на БЪЛГАРИЯ НЕ СА ЕВРОНАТО, освен 10% (ГЕРБЕРИ + 65% ЕВРОНАТО ДПС на ПЕЕВСКИ). И ДА ВИ Е ЯСНО ТУРЦИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ 65% от ЕВРОНАТО ДПС на ПЕЕВСКИ и ГЕРБ на БОРИСОВ! ТУРЦИЯ НЕ ИСКА ВОЙНА и ПРАВИ НЕОБХОДИМОТО! СЕГА Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ и БЪЛГАРИЯ ДА ЗАЯВИ НЕ НА ЕВРОНАТО ВОЕННОЛЮБЦИТЕ и ВОЙНАТА! ДА ПОДКРЕПИМ 15-те СМЕЛИ ДЕПУТАТА ОТ ДПС КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ ЕВРОНАТО!
Снежко Снежев

2024.07.03 | 21:24

3
Умньо, я се замисли дали и как един еничар като Пеевски би могъл да обърне тренда и посоката на вятъра при хора, които носят шалвари:)))?!?

2024.07.03 | 19:24

2
Мижитурка, виж твоите хора от ОПГ ПП,че при следващи избори няма да влезат в парламента. Гологлав педерас.
Емѝ...КАТИЛА

2024.07.03 | 17:59

1
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.

Добави коментар

Водещи новини