Доц. Инджов: Новото правителство ще е много зависимо от ДПС

  • 02 юли 2024 16:48

  • 965
  • 2
Доц. Инджов: Новото правителство ще е много зависимо от ДПС
© Нова нюз

Оттук нататък това правителство ще е много зависимо от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, защото правителство на малцинството, каквото предлага ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, трябва да бъде подкрепено от една основна политическа сила и това е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, естествено трябват още 7-8 депутати. Това прогнозира експертът по политически комуникации доц. Иво Инджов в предаването “Кой говори” по Дарик.

Събеседник в студиото беше и политологът Христо Панчугов, който видя сходства в състава на проектокабинета на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с председател Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, с последния кабинет на партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

“Това правителство е доста сходно с последното правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от 2020 г. В този смисъл е и много ярка демонстрация, насочена към всички критици на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през последните години, които се опитваха да ги извадят от властта. Тази демонстрация, разбира се, е и провокация в някакъв смисъл и цели затвърждаване на усещането в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че те са единствените, които държат на политическата стабилност в България”, каза Панчугов.

Корман Исмаилов: Страх тресе ДПС, Доган изпусна нещата

Политологът обаче подчерта, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и лидерът на партията се чувстват некомфортно в ситуацията, в която са поставени, защото това не е най-добрият вариант за управление.

Панчугов се обоснова, като уточни, че то вкарва Борисов и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в “много тясно зависимост” от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

“Нещо, което г-н Борисов винаги се е опитвал да избегне, поне публично. В този смисъл видяхме заявката му като последен опит да се привлекат хора от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната""-"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" да подкрепят това правителство. Но това аз не очаквам да се случи. Големият въпрос, на който нямаме отговор, е, първо, дали ще имаме правителство, и второ, как ще изглежда неговата работа оттук нататък”, каза Панчугов.

Доц. Инджов коментира слуховете, че Пеевски е посочил някои от министрите в проектокабинета на Желязков. Уточнявайки, че никъде не е написано черно на бяло кого точно е посочил съпредседателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, анализаторът заяви: “Можем да припомним това, което той неотдавна каза - че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е фигурата, която ще решава дали да има правителство или не и те ще посочват кой да е министър-председателят. Пеевски тогава го каза с голямо самочувствие, че правителството ще зависи от тях. И в сегашния си вид, и при подбора на правителството, възможно е някой от министрите да не е свързан с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в миналото, но сега Пеевски да държи на него”.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
965 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.02 | 18:34

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Анонимен

2024.07.02 | 17:39

1
Това няма да е правителство

Добави коментар

Водещи новини