Мартин Димитров: ГЕРБ са глупаци и некомпетентни

  • 04 септември 2012 13:58

  • 1739
  • 7
Мартин Димитров: ГЕРБ са глупаци и некомпетентни
©

Какво означава нарастването на безработицата и влошаването на икономическите показатели. Означава, че ГЕРБ се провалиха в управлението. Това каза от парламентарната трибуна съпредседателят на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

От синята коалиция виждаме, че кабинета поема нов популистки път на леви решения – вдига осигурителната тежест, замразява цените в магазините. С леви решения обаче не може да се излезе от кризата. Хората на изборите гласуваха за ГЕРБ, защото очакваха дясна политика. Доказателство обаче е покровителството на монополите каза Димитров и даде за пример цените на горивата. 16 държави от ЕС имат по-малка надбавка върху бензина, но тук няма конкуренция каза съпредседателят на сините.

Безработицата е проблем номер едно за България. За първи път от 1996 г. откакто управляваше Жан Виденов през лятото няма спад в безработицата. Това означава, че няма свободен ресурс и бизнеса издъхва. Искате ли да продължавате да управлявате, ако младите и образованите хора си тръгнат, попита риторично Димитров. Европейските фондове трябва да се насочат към сферите, които стимулират бизнеса. За да се задъхват предприятията от липса на средства означава да си едновременно глупав и некомпетентен, каза Димитров. Той призова през есента да се проведе референдума за АЕЦ „Белене“, а до октомври да се приемат промените в Изборния кодекс. По отношение на спортната политика бившият лидер на СДС каза, че не може да се управлява с олигарси. Ако ГЕРБ тръгне по левия уклон ще се увеличат проблемите и провалите, предупреди Димитров.

Последвайте канала на

Novini.bg
1739 7

Коментари 7

Добави коментар
ha ha

2012.09.05 | 21:52

3
Вас пък кой ви слуша първо си управете партииката и после говорете,ама нещо се уплашихте че може и да не влезете в парламента следващите избори и започнахте да ревете.

2012.09.05 | 21:52

4
Аве очеларко ти ли казваш че са глупаци,ами виш се само ти ве от Иван Костов ли си се учил дето разсипа държавата дето разпродаде България за без пари нали той ти е кумир и без него неможеш да дишаш явно от него си се учил да крадеш.
-

2012.09.05 | 21:52

5
Да не би да е излъгал човека.

2012.09.10 | 00:29

7
Според ГРОБАРИТЕ, само Винету казва истината!

2012.09.05 | 21:53

6
Аз като ви казвам , че това лайно и оня мангал костов са комунисти ето ги скритите лимонки комунягите ги пускат преди изборите ...
безгаз

2012.09.05 | 13:00

1
Селския луд много често казва премълчаната истина. Мартинчо, обаче, не е влизал в ролята на селски луд докато беше шеф на партийката си, а го играеше ен-тата съпруга на Борисов. При всяко о*иране на Неповторимия, той от трибуната на Народното събрание декларираше- бий ма обичам тъ.

2012.09.05 | 13:35

2
Какво се дерете по форумите.Нищо не може да се промени."Който крал,крал.Който не е,да е.От тука нататък все така ще е!".Като подскачахме по площадите,като дресирани павиани,какво....Заслужилите"борци"станаха капиталисти,защото имаха финансовата и технологична база,подходящото образование и контакти на най-високо ниво,на запад.Власт се взима,не се дава,това е кредото,което те го владеят по добре от нас,кредо което изповядваха и последващите ги управници,мимикриращи зад разни платформи и цветове.Първата фаза на бандитският капитал приключи.В действие е безмилостната втора фаза-на капиталистическият бандитизъм.

Добави коментар

Водещи новини