Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото

  • 29 юни 2024 16:19

  • 8297
  • 179
Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото
© ДПС

Новото начало за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е факт. Който не го разбира, остава в миналото. За нас най-важен е гласът на хората и волята на структурите. Това заяви председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на в началото на работната среща с общинските кметовете от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

В срещата участваха още заместник - председателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, народни представители и членове на ЦОБ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

На изборите показахме, че можем да се вслушваме в хората и те ни дадоха своето доверие. Имаме енергията и волята да следваме евроатлантическия път на страната си и сме непримирими в отстояването им, независимо от провокациите, каза още Пеевски. 

Кметовете на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са тези, които провеждат политиките на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и са сред хората, заедно с партийните ни структури, затова те са нашия лакмус за посоката и действията ни, посочва още председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

На срещата бяха обсъдени резултатите от отминалите парламентарни избори, оценката и очакванията на хората за политическите процеси на национално ниво, както и специфичните проблеми на отделните общини и населени места, за чието разрешаване хората разчитат на подкрепа от централната власт.

На срещата присъстваха зам.-председателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан Цонев, Искра Михайлова, Халил Летифов, Хамид Хамид, Ертен Анисова и Байрам Байрам, народните представители Фатима Йълдъз, Ибраим Зайденов, Ахмед Вранчев, Елван Гюркаш, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, членът на ЦОБ и народен представител Цветан Енчев, членът на ЦОБ и кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн и областният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Благоевград Ведат Хюсеин.

Изключиха зам.-председателката на ДПС Айсел Руфад от парламентарната група

Също така присъстваха и общинските кметове на Гърмен - Феим Иса, Сатовча - Арбен Мименов, Якоруда - Мехмед Вакльов, Руен - Ахмед Мехмед, Сунгурларе - Димитър Гавазов, Крушари - Илхан Мюстеджеб,  Ардино - Изет Шабан, Джебел - Неджми Али,  Кирково - Шинаси Сюлейман,  Крумовград - Себихан Мехмед, Момчилград  - Илкнур Кязъм,  Черноочене - Айджан Ахмед, Сърница - Неби Бозов, Лъки - Валентин Симеонов, Завет - Ахтер Велиев,  Исперих - Белгин Шукри,  Кубрат - Алкин Неби,  Лозница - Севгин Шукри,  Самуил - Джевдет Азис, Цар Калоян - Дауд Аляовлу, Ветово - Мехмед Мехмед, Главиница - Неждет Джевдет,  Дулово - Невхис Мустафа,  Ситово - Сезгин Алиибрям,  Борино - Мустафа Караахмед,  Мадан - Фахри Молайсенов, Рудозем - Недко Кулевски,  Павел Баня - Иса Бесоолу, Гълъбово - Николай Колев, Антоново - Хайредин Мехмедов,  Опака - Гюнер Ашимов, Маджарово - Ерджан Юсуф, Минерални Бани - Мюмюн Искендер,  Стамболово - Аднан Йълдъз,  Венец - Нехрибан Ахмедова,  Върбица - Мердин Байрам,  Каолиново - Нида Ахмедов,  Никола Козлево - Исмаил Ибрям,  Роман - Валерии Ролански,  Хайредин - Тодор Тодоров.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
8297 179

Свързани новини

Коментари 179

Добави коментар
тиквата ШИБАМ БОЙКО

2024.06.29 | 16:26

1
шиши ст ига бе м анго
тиквата ШИБАМ БОЙКО

2024.06.29 | 16:26

2
незакона партия ново начало ха ха ха
тиквата

2024.06.29 | 16:29

3
добичето на доган х ха ха
тиквата ШИБАМ БОЙКО

2024.06.29 | 16:33

4
догане озапти синчето си незаконо ще фалира дпс
ИСТИНАТА

2024.06.29 | 16:35

5
Що е ТО "дпс"???? Що е ТО "МАГНИТСКИ"???? За КОЕ "дпс" става дума ,за "дпс-МАГНИТСКИ",за "дпс-Чакъров" или за "Н-дпс"???? ВЪПРОСИ,ВЪПРОСИ,ВЪПРОСИ на които НИКОЙ НЕ ДАВА ОТГОВОРИ!!! А,ЗАЩО ли ????

2024.06.29 | 20:51

60
Що е ТО ?!
тиквата ШИБАМ БОЙКО

2024.06.29 | 16:36

6
стига с това пра се бе
тиквата ШИБАМ БОЙКО

2024.06.29 | 16:40

7
заминавй втурция бе с виню

2024.06.29 | 16:42

8
Не е много ясно, няма конкретика. Най- вероятно ще работят за народа.

2024.06.29 | 16:52

14
дам, яко работят народа

2024.06.29 | 16:48

13
То май няма партия, която да не работи за народа и вече много години работят.
тиквата ШИБАМ БОЙКО

2024.06.29 | 16:42

9
набарам ли един от вас ще му разпоря търбуха
тиквата ШИБАМ БОЙКО

2024.06.29 | 16:44

10
всички сайтове са на прасето шиши пропаднала работа

Добави коментар

Водещи новини