Депутатите изслушват двама служебни министри

  • 27 юни 2024 06:49

  • 492
  • 3
Депутатите изслушват двама служебни министри
© Булфото

Двама служебни министри ще бъдат изслушани от народните представители в парламента.

Министърът на финансите Людмила ПетковаЛюдмила ПетковаЛюдмила Петкова е назначена за вицепремиер и министър на финансите в служебния кабинет с ще отговаря на въпроси за изпълнението на приходите и разходите по оперативните програми на Европейския съюз, както и за напредъка по преговорния процес за приемането на България в Еврозоната.

Финансовият министър с коментар за доклада на ЕК за влизането на България в еврозоната

Министърът на енергетиката Владимир МалиновВладимир МалиновВладимир Малинов е назначен за министър на енергетиката в служебния кабинет с премиер ще разяснява на депутатите, по искане на "Възраждане", всички факти и обстоятелства, свързани с преговорите по продажбата на оборудването, предназначено за проекта АЕЦ „Белене“ на Украйна. Миналата година НС реши България да продаде на Украйна двата реактора.

Днес се очаква и първото заседание на Временната комисия за изработване на проект на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
492 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.27 | 07:58

3
НАТО Е УБИЕЦ - КОРПОРАЦИЯ ОТ ФИРМИ НА САЩ И ЗАПАДНИЯ ВПК които СА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ГРУПИРОВКИ в ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЗАПАДА! ТЕ ЩЕ ВКАРАТ И СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ КОИТО МРАЗЯТ ВЪВ ВСЯКА ВОЙНА КОЯТО ПРОВОКИРАТ ЧРЕЗ ГРУПИРОВКАТА НАТО! ДАНО ДА ОСЪЗНАВАТЕ ВЕЧЕ, ЧЕ НАТО САЩ НЕ ОХРАНЯВА НИКОГО, А ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАТО САЩ ВОЮВАТ ПО ПРИНУДА С ПОСОЧЕНИТЕ ЗА ВРАГОВЕТЕ ОТ САЩ. САЩ СПИРАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЗА ПОРЪЧАНО И ПЛАТЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПРЕДОСТАВЯТ НАЛИЧНОТО СИ ПЛАТЕНО И СОБСТВЕНО ВЪОРЪЖЕНИЕ НА УКРАЙНА БЕЗВЪЗМЕЗДНО И НЕ УМРАТ В УКРАЙНА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВПК НА САЩ. Е БАССИ ЗАЩИТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВИТЕ В НАТО ОТ САЩ. ТАКА НЕ СМЕ СЕ РАЗБИРАЛИ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО! ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ВЕДНАГА И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО! ДА ИЗГОНИМ САЩ БАЗИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, КАКТО ГИ ГОНЯТ ОТ АФРИКА, МАЛА ЯЗИЯ И АЗИЯ!

2024.06.27 | 07:55

2
Мафията ДПС СДС ГЕРБ трябва да бъде изхвърлена на боклука!

2024.06.27 | 07:05

1
От кое събрание 49-тото или 50 тото събрание.

Добави коментар

Водещи новини