Проф. Радулов: В скоро време предстоят нови избори

  • 26 юни 2024 15:32

  • 850
  • 2
Проф. Радулов: В скоро време предстоят нови избори
© Булфото

Каквото и правителство да се излъчи, очакват ни избори в рамките на пет-шест месеца. Такава прогноза направи пред БНР проф. Николай Радулов, експерт по национална сигурност, бивш главен секретар на МВР и бивш народен представител.

"Категоричните изказвания на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ме карат да мисля, че може да се случи правителство на малцинството. То обаче не може да бъде стабилно и дълготрайно. Ако се формира такова, в скоро време предстоят избори – може би след Нова година".

Той коментира и желанието на малките политически партии да получат трети мандат и да положат усилие за съставяне на правителство.

"Имам сериозни съмнения по въпроса дали "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" може да се справи със създаването на експертно правителство. Бях в партията, когато беше първа политическа сила, но по редица причини това не стана възможно.

Обединение на всички партии, с изключение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, е невъзможно, имайки предвид изявленията, които направиха пред избирателите си по време на предизборната кампания". 

Винаги е имало сравнително близки отношения между ръководството на ИТН и ръководството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, посочи проф. Радулов в предаването "Преди всички". 

"Експертно правителство е начинът ИТН да подкрепи кабинет, в който предимство ще имат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, но без да се компрометира пред избирателите си". 

Той коментира изнесената в медиите информация за вербуване на разузнавачи от службата от Веселин Марков, съветник по национална сигурност на бившия премиер Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, по поръчка на настоящия зам.-председател на НС Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има. Тя стана и повод за предстоящо изслушване в НС. 

Елена Поптодорова: Очевидно не е лесно упражнението за съставяне на нов кабинет

"Ген. Атанасов се опитва да получава информация от службите по некоректен начин. Идеята да се създават секретни отношения и да се разрушава моралът на ръководствата на специалните служби е направо престъпна". 

Появата на Брендо не влияе добре на имиджа на МВР и на службите, заяви професорът.

"Традиция е известни в ъндърграунда личности да не бъдат забелязвани. Границата е пробита. Не вярвам, че се пази така, че да не могат хора като Петьо Еврото, братя Галеви и Таки да дойдат в България, да си свършат работата и да си тръгнат".

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
850 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Асен

2024.06.26 | 16:35

2
Тоз анус влезе ли в парламента?
Скрийте го

2024.06.26 | 15:44

1
не става за нищо!

Добави коментар

Водещи новини