Антон Койчев (ГЕРБ-СДС в СОС): Има чистка в общината, принуждават хора да напускат срещу 10 заплати

  • 24 юни 2024 21:32

  • 2185
  • 8
Антон Койчев (ГЕРБ-СДС в СОС): Има чистка в общината, принуждават хора да напускат срещу 10 заплати
©

Целта на гръцката система, която дава бонус на победителя е за стабилизиране, за предпазване от политически кризи, в каквито ние от няколко години сме. Спорно е. Нашата избирателна система е по-справедлива относно представителност на хората, участвали в изборите. Това каза общинският съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на д-р Антон Койчев в "Денят ON AIR".

По думите му при спокойна ситуация е разумно да се мисли за качване на прага: "Прагът при ниска избирателна активност е изключително нисък и пада представителността".

Много от хората гласуват емоционално и не се интересуват от проблеми, изтъкна д-р Койчев пред Bulgaria ON AIR.

ВАС окончателно: Столична община да прекрати новата организация на движениие по бул.“Витоша“ и "Патриарха"

"Хората искат стабилност и предвидимост. Правителство на малцинството, от партийна гледна точка, не е от най-добрите варианти, но както каза и Бойко Борисов - интересите на държавата са над всичко. Ще се опита и тази формула с ясното съзнание, че тя не е много устойчива и е плод на много компромиси", смята общинският съветник.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в търси по-голяма представителност, посочи д-р Койчев. Според него идеята за експертен кабинет винаги може да се възкреси.

"На преден план е отговорността. Хората са уморени от толкова цикли избори. Делегираха доверие, искат стабилност и управленски решения. Говорихме за актуалната политическа обстановка. В СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не виждаме смисъл от прекаленото дамгосване на ДПС, което е една системна партия", уточни д-р Койчев.

Най-голямата отговорност е на държавника Бойко Борисов, който се намира в трудна ситуация, изтъкна той.

ВАС постанови окончателно, че Столичната община трябва да прекрати незабавно новата организация на движение по бул. "Витоша", бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Проф. Фритьоф Нансен". 

"Това показва пълната неадекватност на хората, които излъчиха кмет. Отговорността е законодателна, втората отговорност е политическата. В момента върви голяма чистка сред служителите на общината и се принуждават да напуснат хора срещу изплащане на определен брой възнаграждения, стигали са някои и до 10 заплати", съобщи общинският съветник.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2185 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.06.25 | 00:18

7
СДС - ДПС - ГЕРБ НИКОГА ПО-ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ! ТЕЗИ НЕ-БЪЛГАРИ ТЕНГРИСТИ БАНГОВЦИ МАНГАЛИЗИРАХА И УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ за последните 35г.
Бегай

2024.06.25 | 01:28

8
Тази партия ГЕРБ съществува от 20 години, а от 135 години тази се нарича БКП!

2024.06.25 | 00:10

6
ДПС - ГЕРБ НИКОГА ПО-ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ! ТЕЗИ НЕ-БЪЛГАРИ ТЕНГРИСТИ БАНГОВЦИ МАНГАЛИЗИРАХА И УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ за последните 35г.
Снежко Снежев

2024.06.24 | 23:58

5
Отивай да лижеш на цар Тиква и на Свинята... кайсиите бре, тиквар!

2024.06.24 | 23:49

4
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.24 | 23:48

3
Време беше. И никакви заплати за тия корумпирани търтеи.

2024.06.24 | 23:35

2
ДПС - ГЕРБ НИКОГА ПО-ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ! ТЕЗИ НЕ-БЪЛГАРИ ТЕНГРИСТИ УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ за последните 35г.

2024.06.24 | 22:34

1
За 10 заплати некадърните менопаузи и гейове напълнили тази община трябва да изхвърчат със засилка

Добави коментар

Водещи новини