Тошко Йорданов: Изчегъртването на ГЕРБ приключи, трябва да се търси компромис

  • 22 юни 2024 17:04

  • 9421
  • 56
Тошко Йорданов: Изчегъртването на ГЕРБ приключи, трябва да се търси компромис
© Дарик

В предаването "Стълбището" на Дарик зам.-председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и председател на парламентарната група на партиятаТошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. каза, че в името на съставянето на редовно правителство, което е нужно на страната в този момент, партията е готова да направи идеологически отстъпки пред всички политически сили, с които ще води преговори, ако получи третия мандат.

По думите му с появата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в политиката ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е загубила голямата власт, която е притежавала. Според него т.нар. изчегъртване на партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г вече е в историята и затова е време да се водят конструктивни разговори за съставянето на експертен кабинет.

За съжаление, няма партия, която да има общественото доверие да направи кабинет. Самото политическо говорене трябва да е леко обрано. Изчегъртването на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от наша страна бе махането на тоталната власт, която имаха. Ще трябва да се правят компромиси, няма как да ги изтриеш с гумичка. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше император, вече не е така, отдавна не е така. Откакто "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" го свали, той не е бил премиер. Логиката е такава, че не може да се сложи дебела черта. Трябва да се търси компромис на по-широка основа, защото проблемите са ужасяващи и нямат нищо общо с идеологиите. Държавата в момента не функционира заради парламента, в който някои не могат да приемат, че идеологиите са хубави приказки за определено време но реалността е брутална, заяви Йорданов.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имаха шанс да реализират първия мандат, ако бяха подходили експертно към него. Този влак обаче тръгна, а следващият влак ще е третият мандат, каза Йорданов, намеквайки, че "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" е можела да даде подкрепа за кабинет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но не с техен премиер и министри, каквито условия постави Борисов.

Трифонов повтори: ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ и втория мандат на ДПС

Той отправи много критики към "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", с които беше в коалиция в кабинета на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Йорданов определи бившия премиер като "по-голямо зло от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г".

Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. многократно използва обиди, когато говореше за лидерите на коалицията, но въпреки това не изключи отново да си партнират: "Ако получим третия мандат от президента, ще говорим с всички партии, дори и с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". При ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с експертиза има, имат много добре подготвени хора, но общественият им имидж не е добър. Трябва да направим идеологически отстъпки. Склонни сме да направим идеологически отстъпки на всеки. От "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" да начертаят в таблица кое е по-лошото - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" или друг. Като го направят, нека започнат да разговарят с тези, които са най-малко лошото".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9421 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар

2024.06.23 | 09:24

56
Тошеееееееееее по зле си от Волен Сидеров и Валери Симеонов взети заедно.
????!!!

2024.06.23 | 07:43

55
ПРИКЛЮЧИ ли ?! А,КЪДЕ е НОЩНОТО ШКАФЧЕ,ПЪТНАТА КАРТА,ПАРИТЕ от ХАЗАРТА,ИСТИНАТА за"БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ","МАГНИТСКИ",....................и т.н.,..........и т.н.,Тодореееееееее????? ПАРАШУТИСТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,КЪДЕ е ИСТИНАТА????
Българин

2024.06.23 | 07:34

54
Смешник
Баце

2024.06.23 | 00:18

53
Б.о.к.л.у.к
Dark side of the moon 2

2024.06.22 | 23:44

52
Скрий се бе УРОД

2024.06.22 | 23:05

51
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Гост

2024.06.22 | 23:00

50
Изрод!
Клоун

2024.06.22 | 22:19

49
И ти ли взе да ни даваш акъл?!
Жалкар

2024.06.22 | 22:12

48
Колко ти платиха, бе предател.
Муню

2024.06.22 | 21:45

47
Папуняк миризлив, подлога на ГЕРБ и ДПС.

Добави коментар

Водещи новини