Евелина Славкова разкри къде се крие ключът в този парламент

  • 21 юни 2024 12:29

  • 4355
  • 8
Евелина Славкова разкри къде се крие ключът в този парламент
©

Ключът в този парламент е при малките политически партии. Това заяви пред БНР Евелина Славкова, "Тренд".

"ИТН са в сложна ситуация. За тях да има кабинет е много по-изгодно, отколкото да отидат на предсрочни избори. Ако има нов политически играч, не се знае дали няма да обере вот от ИТН. За тях е много рисково".

Не съм убедена, че дори и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не си дава сметка, че първият мандат се изчерпа още преди да бъде даден, посочи Славкова.

"Голяма част от партиите в парламента дадоха заявка, че няма да го подкрепят. На Борисов и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в чисто символно им е необходимо първият мандат да бъде реализиран, но им е много по-необходимо да не се ходи на предсрочни избори". 

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на има ясен и строг план, обясни тя в предаването "Преди всички".

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да бъдат втора политическа сила – това е исторически момент. Вторият елемент е влизане на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във властта, но през парадния вход. Това ще го позиционира по-стабилно сред електората на партията.

Той направи немалко срещи с представителите на дипломатическия корпус в България, което е трудно за човек, санкциониран по "Магнитски" и вече е някакъв пробив. Нашите евроатлантически партньори също биха искали да има стабилно правителство, дори да е с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на".

Тя коментира възможността Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е да е новият служебен премиер, ако се влезе в хипотезата, че отиваме на нови предсрочни избори. 

Георги Харизанов: Напускането на Христо Иванов не е добра новина

"Все още се търси начин да се състави кабинет. Нито една от политическите партии няма интерес от нов вот. Няма и никаква гаранция, че президентът би предпочел Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е за премиер при бъдещо служебно правителство. Започваме да търсим под вола теле". 

Днес парламентът ще реши Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на или Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в да отиде на Юбилейната среща на НАТО.

"Нямат нужда от конфликт, особено ако стигнем до хипотезата с третия мандат, който е по избор на президента".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4355 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.06.21 | 19:04

8
ДА ПОСЕТИМ ФЕСТИВАЛА "НОВО НАЧАЛО" В ИСТОРИЧЕСКИЯ ПАРК НА 22 ЮНИ 2024г. ДА СЕ ОБЕДИНИМ БЪЛГАРИ!

2024.06.21 | 13:08

3
ВЕЛИЧИЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

2024.06.21 | 15:03

7
Недей, бе, ще ме умориш от смях! Тоя, нискочелия фатмак?
Демократ

2024.06.21 | 14:16

6
Стига с тия камуфлсжни словесни еквилибристики, Евелина ! ИТН е брокерски проект на ДПС от депутати в насипно състояние за ползване по предназначение.
Анонимен

2024.06.21 | 14:14

5
ИТН не е политически субект с устав, идейна платформа и регионални структури. Това е брокерски проект на ДПС от депутати в насипно състояние за ползване по предназначение.

2024.06.21 | 13:47

4
ДА ПОСЕТИМ ФЕСТИВАЛА "НОВО НАЧАЛО" В ИСТОРИЧЕСКИЯ ПАРК НА 22 ЮНИ 2024г. ДА СЕ ОБЕДИНИМ БЪЛГАРИ!

2024.06.21 | 13:05

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.21 | 12:45

1
В потката ти

Добави коментар

Водещи новини