След избора на председател: 50-ото Народно събрание продължава работата си

  • 21 юни 2024 06:16

  • 1138
  • 3
След избора на председател: 50-ото Народно събрание продължава работата си
© Bulfoto

След избора на председател на Народното събрание днес новият парламент вече може да продължи работата си. Преди заседанието ще се проведе и председателски съвет, на който трябва да бъдат обсъден и какъв ще е дневният ред на депутатите и какви ще са основните приоритетни закони за отделните парламентарни групи.

Очаква се народните представители да обсъдят и отправеното вчера искане от страна на премиера Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в към парламента да реши кой да представлява България на предстоящата Среща на върха на НАТО, която ще се проведе началото на юли във Вашингтон.

С гласовете на ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН: Рая Назарян е новият председател на Народното събрание

Според Главчев с оглед на важността на форума е целесъобразно нивото на участие в срещата от българска страна да бъде определено след произнасяне от Народното събрание възможно най-скоро, предвид изтичащия днес срок на процедурите за регистриране на националните делегации във форума.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1138 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.21 | 06:24

1
VELI4IE ..DRUGO VSI4KO E EU BUKLUK

2024.06.21 | 06:48

2
НАТОВСКИТЕ самолети не спират да ни пръскат с разни вещества водещи до различни увреждания на здравето и възпаления уж вируси

2024.06.21 | 06:56

3
САЩ СПИРАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЗА ПОРЪЧАНО И ПЛАТЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПРЕДОСТАВЯТ НАЛИЧНОТО СИ ПЛАТЕНО И СОБСТВЕНО ВЪОРЪЖЕНИЕ НА УКРАЙНА БЕЗВЪЗМЕЗДНО И НЕ УМРАТ В УКРАЙНА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВПК НА САЩ. Е БАССИ ЗАЩИТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВИТЕ В НАТО ОТ САЩ. ТАКА НЕ СМЕ РАЗБИРАЛИ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО. ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ВЕДНАГА И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО! ДА ИЗГОНИМ САЩ БАЗИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, КАКТО ГИ ГОНЯТ ОТ АФРИКА, МАЛА ЯЗИЯ И АЗИЯ!

Добави коментар

Водещи новини