Димитров: ГЕРБ е напът да провали седми поред мандат за съставяне на правителство

  • 20 юни 2024 11:43

  • 776
  • 5
Димитров: ГЕРБ е напът да провали седми поред мандат за съставяне на правителство
© Нова нюз

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е напът да провали седми поред мандат за съставяне на правителство. Това каза депутатът от ПП-ДБ Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

„В трудни времена България имаше успешно и редовно правителство. Тези които го събориха, сега носят цялата политическа отговорност“, заяви политикът. 

Димитров посочи, че през 2023 година страната ни има най-добрите икономически резултати от последните години. „Платихме висока цена, но тя беше за сметка на доста добри дела“, допълни той и изрази надежда, че ще си върнат избирателите, които загубиха на тези избори.

Депутатът отказа да коментира варианта за трети мандат, ако първият или вторият не бъдат реализирани.

Пеевски с призив: Излезте от транса, нека не подаряваме България на Путин

Димитров посочи, че нови избори не са добър вариант за България, но "това е пързалката, по която се движим от момента, в който беше свалено редовното правителство". "Сега плащаме цената на действата от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ако имаше ротация, ако имаше редовно правителство, сега щяхме да още по-близо до Шенген и еврозоната", допълни депутатът от ПП-ДБ.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
776 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.06.20 | 14:26

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Парапета

2024.06.20 | 14:22

4
А ти ставаш все по прост и противен
Дедо Петко

2024.06.20 | 13:28

3
На баба ти хвърчилцето

2024.06.20 | 11:52

2
Димитров: ГЕРБ е напът да провали седми поред мандат за съставяне на правителство ОТ ЖЕГАТА ЛИ НЕ ЗНАМ, ама ти съвсем си психясал. Отиваме на избори и вашата банда увисва под чертата!
иван

2024.06.20 | 11:51

1
Вие проваляте, вие! Ротацията вие я съборихте, по запис.

Добави коментар

Водещи новини