Проф. Светослав Малинов: Мнозинството, което ще излъчи правителство е ГЕРБ, ДПС и ИТН

  • 17 юни 2024 08:40

  • 2881
  • 19
Проф. Светослав Малинов: Мнозинството, което ще излъчи правителство е ГЕРБ, ДПС и ИТН
© БНТ

На поканата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за преговори ще се отзовад бъдещите партньори - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Нямам идея какво ще направят ПП-ДБ, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Възраждане". Те заявиха, че ще бъдат опозиция. Това заяви проф. Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат в предаването "Денят започва" по БНТ. 

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 894

По думите му основното послание на изборите беше ПП-ДБ да седи далеч от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Избирателите дават възможност за управление без ПП-ДБ. Изборите бяха предизвикани от Пеевски, със съдействието на Борисов, за да отслаби ПП-ДБ", каза още той. 

Убеден съм, че мнозинството, което ще излъчи правителство е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ИТН. То няма да се изрази напълно в състава на кабинета. Там няма да има министрите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, министрите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, министрите на ИТН. Ще има комбинация от експерти, хора, които не са ярки партийни фигури. Ще видим дали първоначалната заявка на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с трите политически лица няма да се промени. За да се спаси лицето на ИТН ще трябва да се направят определени компромиси. Те ще кажат какво искат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за да гласуват, посочи проф. Малинов. 

Според него отиването на нови предсрочни избори ще покаже безотговорността на Борисов. "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще има нов срив. Тежката загуба на ПП-ДБ скрива срива на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ако се отиде на избори ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще загуби", допълни още той.

ГЕРБ кани всички партии на преговори за правителство

Според Георги Пирински БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да заяви категорична позиция - "неучастие в правителство с нито един мандат". 

Свидетели сме на извънредна криза на доверие в институции, партии. Никога не е бил толкова малък броя на гласувалите. Системните партии загубиха своя авторитет, политическият модел е поставен под въпрос. В такава обстановка единствената позиция на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е да се разграничи от досегашната политическа практика. Каквото и да правителството, то ще бъде доминирано от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, с участиетона ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Сега е един исторически шанс за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да се представи по нов начин на избирателите, смята Пирински. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2881 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2024.06.17 | 09:47

7
Конференцията в Швейцария всъщност ПОТВЪРДИДИ планът на Путин за СИГУРНОСТ В ЕВРОПА И СВЕТА за ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН, спиране на Войните и Геноцида на НАТО срещу Славянските Държави, започнал 1989г. с Икономическо Поглъщане и Преминал във Военен през 2022г. в Украйна! ДА ПОДКРЕПИМ ПУТИН и Да не допуснем Втора Славянска държава да бъде Разрушена от НАТО в плановете му за господство над Славяните Русия, Източна Европа и Балканите!
Ку.рю

2024.06.17 | 13:40

19
Хапчетата, хапчетатаааа, спешно!
Груева

2024.06.17 | 12:11

18
Eeee,аман от едни и същи скапани муцуни 35 години.Не са наядоха.

2024.06.17 | 11:48

17
Най бандитските партии ще направат правителство.
????

2024.06.17 | 11:39

16
Другари ЕКСПЕРТИ,ВЯРНО ли е: "БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ"герб",което е КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"???? ВЯРНО ли е ????
????

2024.06.17 | 11:38

15
Другари ЕКСПЕРТИ,ВЯРНО ли е: "БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ"герб",което е КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"???? ВЯРНО ли е ????

2024.06.17 | 11:37

14
"Измислен" е онзи мангал, който не те е изтървал на черджето, та се е пръкнало такова нищожество и неграмотен чалгар като теб! Я бягай да питаш Сакатия на идвана, вярно ли е, че е намерл вече "премиер" на България? Продавал джапанки и презервативи на пазара в Красно село! А на Малинов може само да лъскаш обувките ,защото си нищожество!

2024.06.17 | 11:26

13
светле, баба, ама издухай си носа! няма да те изпратят повече за кинти по европата. я колко имот си накупи!
пред

2024.06.17 | 11:20

12
доказаните бандити и схемаджии, ПП-ДБ са като девственици..., но когато те нарочи мафията... простите/защото се бедни и обратното/ не издържаха теста и гласуваха за мафията...

2024.06.17 | 11:09

11
Абе малинка не виждаш ли колко некадърни и корумпирани са ПП,че така яростно ги защитаваш ? Тези изроди са аут от управлението и политиката.

2024.06.17 | 08:48

2
ДА НЕ ПОЗВОЛИМ В БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ФОРМИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО НА НАТО - ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ!

2024.06.17 | 11:08

10
ще си лапате пишките още по-усърдно ли, т рол-педалите?

2024.06.17 | 09:06

4
ДА НЕ ПОЗВОЛИМ!

Добави коментар

Водещи новини