Витанов вижда Крум Зарков като подходящ за председател на БСП

  • 17 юни 2024 07:49

  • 789
  • 2
Витанов вижда Крум Зарков като подходящ за председател на БСП
© БТВ

От ден едно знаех, че Брюксел не е моето място. При мен не е стоя въпросът за втори мандат като евродепутат. Първият ми мандат беше късмет, но България винаги е била на първо място. Това заяви пред БТВ досегашният евродепутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее

Витанов смята, че мястото на Елена Йончева е ценно и не я обвинява за "трансфера" от БСП към ДПС. "Аз не бих го направил - борили сме се срещу този модел."

Допускам, че ще бъда реабилитиран в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, коментира вече бившият евродепутат. 

Атанас Зафиров: Преврат в БСП няма! Калоян Методиев няма да е част от групата ни!

Според него атмосферата в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е "отровена". 

И смята, че хора като Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо и Станислав Владимиров биха били подходящи председатели на левицата. Витанов каза, че "такива като Крум със свещ трябва да ги търсят".

За него е странно, че точно когато Румен Радев е бил на пика си по рейтинг, ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е решило да се скара с него. 

ГЕРБ "искат не искат" трябва да съставят правителство - с ДПС, ИТН и новите "кибуци" от "Величие" 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
789 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.17 | 09:49

2
ами ще реве я, не е като да е евродупетат. храни куче да те лае!
Ми, да

2024.06.17 | 09:06

1
После цялото БСП ще се дрогира

Добави коментар

Водещи новини