БСП след оставката на Нинова: Промяната в партията започна

  • 16 юни 2024 09:07

  • 3903
  • 30
БСП след оставката на Нинова: Промяната в партията започна
© БТВ

Това е трети път, в който Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за подава оставка, и последен. Това беше първата, но много необходима стъпка за възстановяване на диалога в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това заяви в ефира на бТВ Иван Таков от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

„Промяната в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е започна. Няма да стане днес за утре, но това е първата стъпка. Откакто влязохме в спиралата от избори, резултатите ни вървят надолу. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не произвеждаше разговори за политика и визия, а само се обясняваше кой с кого се е скарал”, смята Александър Симов.

Атанас Зафиров: В последните дни Нинова взе странни и учудващи решения, пример е това за Калоян Методиев

„Когато Нинова влезе в партията, тя донесе една хубава енергия. Проблемът обаче накрая е, че Нинова от тази и предишната година е противоположност на Нинова от началото”, каза още той.

Таков допълни: „Моето мнение от началото беше, че човек, който не е социалист, не трябва да е лидер на партията. Става въпрос за политиката, която доведе до катастрофалните резултати от изборите.”

"Националният съвет се събра и избра временно изпълняващ длъжността председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това беше много важна стъпка за възстановяване на диалога в партията, който беше нарушен. Колективните органи на партията бяха гумен печат. Сега има искане за обединение“, коментира още той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3903 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
Анонимен

2024.06.21 | 13:09

30
А преди това бяхте лизачи и си кротувахте сега една голяма метла всички които седяха до нея вън
Лилипутин

2024.06.16 | 18:55

29
Росите са викингско племе прокудено от викингите. За това племе викингите казват,че не са раждани,а са из с рани-толкова гнусни и нагли били. Росите са били наричани от българите-людоеди. България се е простирала от Белград до Китай. Конфуций е написал"Аз съм ученик на българите". С поголовна сеч росите избиват българите и заграбват земите ѝ. Американските и английските тъпанари са виновни да осмърдява роската смрад човечеството. Също и японските глупаци,които и "подариха"милион и половина армия от българските колонии за борба срещу Паулос.Америка въоръжава росите да воюват срещу хитлерюген-10-12годишни деца,за да си закачат парцалите по райхстага. Сега росите ще прелъжат китайците и...все такааа...до края на москваааа... Амин дай Боже...СЕСЕСЕРЕ СЕ ИЗ С РА-ОТИДЕ ПО КАНАЛЕН РЕД,СЛЕДВАН ОТ РОСКАТА П Е ДЕ РАЦИ Я В СЪЩАТА КАНАЛИЗАЦИЯ.ИЗ С РАНИТЕ РОСИ ВИНАГИ НАГЛО СА ЗАЯВЯВАЛИ,ЧЕ ГРАНИЦИТЕ НА пРОСИЯ СА НАВСЯКЪДЕ.Питам рособългарските кремълски екскременти има ли точица на Земята или във всемира да не е с право на собственост на господарите ѝ-из с раните роси?

2024.06.16 | 14:24

28
Абсолютно същите стари мутри ще правят промяната .Този номер го продават от десетилетие Сменят си името имитират противоречия и отлюспения правят партии Сменят един човек И го представят за промяна .Това са бкп едни и същи прийоми Нищо ново!!

2024.06.16 | 14:01

27
И тоя гологлавия запъртък веднага се е подредил, подлеца! Беше първи лизач на Нинова, сега се намърдал отново на трибуната и се очаква да бълва змии и гущери срещу шефката си. Пасмина комунистическа!
патриот

2024.06.16 | 13:59

26
2 ма мерзавци
Асен

2024.06.16 | 13:25

24
Плешивия ибрикчия ше трябва друг г....з да ближе
Ами

2024.06.16 | 12:54

22
Вие не разбрахте ли - няма вече мандри
ОФ член

2024.06.16 | 12:44

21
По примера на СДС- последният да угаси лампата.
????!!!

2024.06.16 | 12:40

20
Е,ПЪРВАТА СТЪПКА бе Нинова !!! Добре и може би правилно,защото до сега НЕ ЧУХМЕ НШЩО !!! Хайде сега ,ще ЧУЕМ ли ,ще ПОПИТА ли някой от "бсп",КЪДЕ е ПЪТНАТА КАРТА,примерно ???? Та нали ИМА ПРОМЯНА !!!????

Добави коментар

Водещи новини