Хекимян: Терзиев ще ви купи автобуси и тролейбуси, ама друг път....

  • 13 юни 2024 07:46

  • 951
  • 4
Хекимян: Терзиев ще ви купи автобуси и тролейбуси, ама друг път....
© Булфото (архив)

Терзиев ще ви купи автобуси и тролейбуси, ама друг път....

Това написа във фейсбук председателят на групата в СОС на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

"Поредната куха активност на Терзиев и спасителите в рубриката „пожелателен адрес“.

ГЕРБ-СДС към Терзиев: Поредната пиар акция, откъде ще вземете пари за модернизацията на транспорта в София?

Осем месеца по-късно е ясно, че целта на фалшивата промяна в общината е да излиза с гръмки заглавия, но никаква реална работа да не е свършена.

Столичната община разчита на магия с голи обещания на въображаеми средства.

„Амбициозният“ план за нов подвижен състав в градския транспорт на София е „поредният копи-пейст“ от реалната работа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в предишния мандат.

„Спасителите“ свикнаха да правят с чужда пита помен, сега са сложили и малко „шарена сол“ с малко повече инвестиции.

Големият въпрос – откъде ще намери Терзиев и заместникът му по финансите Василев пари?

Очаквахме Терзиев с екипа си да са си свършили работата и да са посочили източниците на финансиране. Инвестиции за повече от един милиард лева, но без обезпечение - това се нарича подвеждане на гражданите.

Да, ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на сме отговорни на национално и местно ниво и ще подкрепим това „пожелание“ да се модернизира подвижният състав на наземния градски транспорт. Нещо повече, ние сме съвносители на този доклад, защото вярваме, че политики на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да продължат.

По същия начин, по който безпрецедентно подкрепихме бюджета на Столичната община, който беше над 95% преписан от бюджета на г-жа Фандъкова. Обещахме, че работата за София трябва да продължи.

Терзиев направи солова ПР акция пренебрегвайки общинските съветници от всички групи, които получиха уверението, че ще бъде предоставен публична информация до медиите в съвместно изявление.

Сега към фактите, които се опитаха да заличат:

1. Радваме се, че са възприели идеите н ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от Решение № 858/14.09.2023 г в следните „техни“ предложения:

- Доставка на нископодови климатизирани съчленени трамваи за междурелсие 1009 мм с дължина на мотрисите 19-24 м

- Доставка на 10 броя двупосочни (пенделни) нископодови и 10 броя еднопосочни, климатизирани съчленени трамваи за междурелсие 1435 мм с дължина 28-33 м

- Доставка на 18 броя нископодови, климатизирани съчленени трамвайни мотриси за междурелсие 1435 мм.

- Доставка на 12-метрови нови нископодови климатизирани метанови автобуси

- Доставка на 18-метрови нови нископодови климатизирани метанови автобуси

2. Предлага се рехабилитация на 40 трамвайни мотриси Tatra T6А2 и Tatra T6В5. Към края на предвидения срок за това те ще са на 40 г. Липсва икономически анализ сравняващ разходите реконструкция със закупуването на нови.

3. Липсват инвестиции в инфраструктура и сградния фонд, които да подобрят условията на труд.

4. В доклада няма ремонт на релсов път и депа. Ще стане като по време на правителството на „Промяната“, в които искаха да купят влакове за БДЖ, но те да вървят по разбити релси. Сега предлагат нови трамваи, които да се движат по неремонтирано релсови трасета.

В името на прозрачността, в която Терзиев се кълне, ще е добре към решението да се включи подготвените от дружествата тръжни процедури да се внесат в комисиите по транспорт и икономика. Доклада от кмета до СОС да има на всеки 6 месеца."

Последвайте канала на

Радина Лазарова
951 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.13 | 07:53

1
а до наше село трмвай ше има ли ....щото рейса го спряха преди много години ....

2024.06.13 | 09:16

4
Ще пуснат каруци с климатик.
Чуека

2024.06.13 | 08:53

3
Хъкамъканян е типичен представител на тъпанарите - няма да е опозиция с градивна критика, но ще сере всеки ден по 100 камиона с лайна където не трябва.
патриот

2024.06.13 | 08:04

2
мирише ти устата смръдльо

Добави коментар

Водещи новини